no raczej lepiej nie mów ze nie
Pograłem na nowych mapach... Dno w ch**! Na szczęście szybko je*ło połączenie z EA i wyłączyłem to gówno.
Panowie, czy da się kupić samą broń z ostatnich dodatków? Widziałem w sklepie jakieś zestawy dla odpowiednich klas, ale nie wiem czy to to...
Cytat: andryush w Sierpnia 28, 2012, 00:05:34 amPanowie, czy da się kupić samą broń z ostatnich dodatków? Widziałem w sklepie jakieś zestawy dla odpowiednich klas, ale nie wiem czy to to...nie da rady. mozna kupic rzeczy które i tak dostaniesz jak bedziesz grac, taka łatwa kasa dla EA a teoretycznie łatwiejsze granie dla leszczy takich jak lem czy tytacz
Cytat: CancerPL w Sierpnia 28, 2012, 04:27:52 amCytat: andryush w Sierpnia 28, 2012, 00:05:34 amPanowie, czy da się kupić samą broń z ostatnich dodatków? Widziałem w sklepie jakieś zestawy dla odpowiednich klas, ale nie wiem czy to to...nie da rady. mozna kupic rzeczy które i tak dostaniesz jak bedziesz grac, taka łatwa kasa dla EA a teoretycznie łatwiejsze granie dla leszczy takich jak lem czy tytacz Nie wiem jak lem, ale z tego co grałem z tytaczem, to lepiej od Ciebie gra. ^_^
Cytat: Ogur w Sierpnia 28, 2012, 20:59:20 pmCytat: CancerPL w Sierpnia 28, 2012, 04:27:52 amCytat: andryush w Sierpnia 28, 2012, 00:05:34 amPanowie, czy da się kupić samą broń z ostatnich dodatków? Widziałem w sklepie jakieś zestawy dla odpowiednich klas, ale nie wiem czy to to...nie da rady. mozna kupic rzeczy które i tak dostaniesz jak bedziesz grac, taka łatwa kasa dla EA a teoretycznie łatwiejsze granie dla leszczy takich jak lem czy tytacz Nie wiem jak lem, ale z tego co grałem z tytaczem, to lepiej od Ciebie gra. ^_^a wiesz jak jest po murzyńsku samolot?
Cytat: CancerPL w Sierpnia 29, 2012, 03:33:28 amCytat: Ogur w Sierpnia 28, 2012, 20:59:20 pmCytat: CancerPL w Sierpnia 28, 2012, 04:27:52 amCytat: andryush w Sierpnia 28, 2012, 00:05:34 amPanowie, czy da się kupić samą broń z ostatnich dodatków? Widziałem w sklepie jakieś zestawy dla odpowiednich klas, ale nie wiem czy to to...nie da rady. mozna kupic rzeczy które i tak dostaniesz jak bedziesz grac, taka łatwa kasa dla EA a teoretycznie łatwiejsze granie dla leszczy takich jak lem czy tytacz Nie wiem jak lem, ale z tego co grałem z tytaczem, to lepiej od Ciebie gra. ^_^a wiesz jak jest po murzyńsku samolot?ndege
Można to gdzies jeszcze zobaczyć? bo zablokowali
Death from above (20G)Get one kill with the GunshipDestroyer (30G)Get 10 kills each with Tank destroyers and Mobile ArtilleriesOffroad (20G)Get one kill with the Quad bikeSuperiority (20G)Win one round of Tank SuperiorityDropship (30G)Destroy the Gunship
Dobra nie wiem jak zrobic ankiete wiec wszyscy sie wpisują grzecznie jak kaczuszki za gąskąNa jakim trybie łatwiej grać HC czy NORMAL? Gdzie lepiej o punkty itd?
Dzisiaj ten nowy dodatek?
Patch ma być, w liscie zmian nie ma wzmianki o naprawienu bledu ze znikajacym dzwiekiem na PS3... ciekaw jestem czy na prawde olali wersje na konsole Sony...