A co do tej elity, z jakiej okazji oni graja jako reprezentacja polski bo nie zdązyłem zapytać?
Ktos tam stworzył pluton na battlelogu do którego można się było zgłosić, później podobno była selekcja. Ja ogólnie mam wyje**ne na tę reprezentację. Niech se ,,prosy" grają i się bawią, nie mam nic do tego. Rozwalają mnie tylko teksty, że to ,,najlepsi"gracze w Polsce
Kurde, mam statsy wyższe niz średnia w tym całym ich plutonie. W dodatku grałem 4fun, nie boostowałem, nie wylatałem ich na heli, nie nabiłem przy pomocy watahy*, laga, zrobione na padzie, a nie na k+m czy innym udającym je urządzeniu, których jest teraz mnóstwo (bo i tacy delikwenci tam grają), a w życiu mi przez mysl nie przeszło, żeby się po grze w BF3 jakims mistrzem czy elitą nazywać
Za dużo w tej grze ułatwień i ,,cudów na kiju". W dodatku czytając komentarze wychodzi na to, że częśc z nich nie liznęła w życiu innego fpsa poza BFem i Codem. Elita.
* przez watahę mam na myśli dobrze zorganizowaną grupe graczy zamykająca przeciwną drużynę na respie, bawiącą się balansem drużyn i nabijającą sobie k/d ratio
Na tamtym forum bany dają za wolną wole i wlasne zdanie Ale ubaw byl nieziemski Zastanawiam sie czy nie powtórzyć
Może Ty sobie robiłeś jaja z gości, ale ja kiedyś dostałem bana za zwykłą, merytoryczna krytyke BF3. Żadnych wyzwisk i innych takich. Niestety admini okazali się zapalonymi graczami BF3 z klapami na oczach