Jako, że "stompam po cienkim lodzie" jak mawiają na pewnym forum, asekuracyjnie zakładam temat tutaj, ponieważ żyję w ciągłym strachu przed moderatorami, których jak widać niesłusznie oskarżyłem o brak "cohones".
Temat zakładam na prośbę i życzenie Marcepana zwanego również Bobanem zwanego również kaszkietowym. Oto dowód:
http://gameonly.pl/forum/index.php/topic,4641.msg644103.html#msg644103W takim razie jeśli masz tak duży problem z moją obecnością tutaj to proponuję założyć ankietę. Widzę, że od dłuższego czasu strasznie ci przeszkadzam, więc działaj. Jeśli faktycznie większość podziela twoje zdanie i nie chce żebym tutaj dyskutował to wtedy nigdy więcej się tutaj nie wypowiem (z żadnego innego konta też ).
Nie wiem skąd takowe wnioski wyciągnął, że niby ja go tu nie chcę. Cenię sobie wszelakiego rodzaju lokalne koloryty tegoż uroczego forum od moich kochanych konserwusiów z POLITYKI, poprzez władcę beki oscypa i dzielnego liberała Musica, a na leśnych trollach kończąc. Widocznie jednak moje przyjacielskie żarciki na temat jego reakcji na bana uraziły jego dumę, a nie możemy pozwolić prawdziwemu mężczyźnie żyć z urażoną dumą.
Miałem to olać ale ta pewna menda mnie podpuszcza więc wiadomo, że sam też na cipkę nie mogę w internecie wyjść. Wiadomo - serious business.