Potwierdzam - kupiłem Uncharted do konsoli na premiere i wbiłem platynke z przyjemnością. Co prawda graficznie najbardziej bolą kanciaste krawędzie (praktycznie brak anty aliasingu) ale gra i tak wygląda prześlicznie. Do momentu jak nie dorwałem Gravity Rush to U było najładniejszą grą. GR zmiótł mnie totalnie i polecam każdemu tą gierkę. Jest dość prosta, ale strasznie jak dla mnie wali klimatem filmów studia ghibli (fabuła).
Resistance demko również warto sobie obczaić, bo jak dla mnie gra się naprawdę fajnie prezentuje. No i może to będzie zaskoczeniem dla większości, ale generalnie baardzo polecam Everybody's Golf. Ta gierka ma coś w sobie i strasznie dużo na samym demku spędziłem. Nie sądziłem, że się wciągnę w grę golfową
Warto ogólnie konsolkę mieć bo bardzo fajna. Ostatnio kupiłem sobie też zestaw MGS HD, więc jest w co grać, nie wspominając o tonie gier zalegających z plusa na PS3
. W krótce plus zawędruje również na Vite, więc warto się przygotować, może coś fajnego będzie
. Oby tylko nie dojebali czymś w stylu osobnego PS+ na vite za którego będzie trzeba płacić ekstra, bo Sony zarobi minusa.