Awantury:
Thrill Kill
Star Gladiator
Battle Arena Toshinden 1 & 2
Cardinal Syn
Bio Freaks
Bushido Blade 1 & 2
Dead Or Alive
Łooooo... Panie, aż tak mordobicia mnie nie kręcą. Obejrzałem thrill kill na youtube - hardkorowy klimat, star gladiator nawet fajne, ale z tego co gadał recenzent - nieskomplikowane, battle arena toshinden grałem i mi się nie podobało, cardinal syn to ponoć crap. Bio Freaks i DoA jest wporzo. Bushido Blade mam, ale szansa znalezienia dwójki jest pewno mniejsza od zera.
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 23, 2010, 22:54:37 pm[/time]Awantury:
Thrill Kill
Star Gladiator
Battle Arena Toshinden 1 & 2
Cardinal Syn
Bio Freaks
Bushido Blade 1 & 2
Dead Or Alive
Ja bym jeszcze dodal :
Wu-Tang: Shaolin Style
Added.
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 23, 2010, 22:55:36 pm[/time]Tai-fu.
NO!!! to dopisuj!
Done.
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 23, 2010, 23:06:34 pm[/time]Chase The Express
Tenchu (1/2)
Jackie Chan Stuntmaster
Gekido
MK:Trilogy
007: The World Is Not Enough
Medal Of Honor (seria)
Syphon Filter (seria)
Tombi 2
Chase the express, tenchu, jackie chan, mk trilogy, syphon filter wporzo. Dzięks.
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 23, 2010, 23:08:06 pm[/time]Nightmare Creatures 2 też było niczego sobie .
Nawet nie wiedziałem, że było coś takiego.
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 23, 2010, 23:08:25 pm[/time]NIE MA kur** CRASHTEAM-kur**-RACING?????????????
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 22, 2010, 19:14:54 pm[/time]
Chyba, że to się podpina pod "Crash Bandicoot wszystkie części", wtedy sorry
Added.
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 23, 2010, 23:09:26 pm[/time]obie czesci Suikoden, to szal cyckow jak dla mnie.
Te jrpgi to chyba do późnej starości będę grał ;/ Jak zdobędę (
)
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 23, 2010, 23:10:59 pm[/time]Bishi Bashi Special - ultimate zbiór imprezowych popierdółek. Jedna z lepszych gier na ps one.
Widziałem kiedyś na youtube filmik. Byłem po prostu ciekawy co to jest. Dobrze zapamiętałem nazwę, żeby wiedzieć kiedy spierdalać daleko. To jest poj**ana gra.
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 23, 2010, 23:11:34 pm[/time]Fear Effect
Parasite Eve
Już były na liście. Nie grałem co prawda, ale screeny w psx-extreme mówiły same za siebie.
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 23, 2010, 23:12:48 pm[/time]Vigilante 8- lepsze Twisted Metal
Silent Hill- obowiązek
Jak u Patosława - przyszły mi do głowy same z siebie, bez pomocy.
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 23, 2010, 23:14:14 pm[/time]Castlevania: Symphony of the Night
Ok. Ale coś mi śmierdzi zajebiście drogim tytułem.
Wiadomość scalona: [time]Wrzesień 23, 2010, 23:14:40 pm[/time]Front Mission 3
Dzieki, dzięki.
Wiadomość scalona: Września 23, 2010, 23:16:40 pmHmmm...Kurdee....Że tak powiem...GRAN TURISMO
Future Cop LAPD, Hogs of War, Jackie Chan Stuntmaster
I nie wiem czy w Twojej ocenie łapią się do sportówek ale koło Tony'ego Hawka i Dave'a Mirry nie można przejść obojętnie
Gran turismo ok. Future cop rox! Zajebista giera. Hogs of war zawsze chciałem sprawdzić. Jackie Chan już był.
Trików na środkach lokomocji nie trawię. No może oprocz skate'a.