Dla mnie to genialna inicjatywa ze strony Ubisoftu. Przyjemny 'must have'.
Cytat: iko w Września 27, 2010, 07:04:47 amDla mnie to genialna inicjatywa ze strony Ubisoftu. Przyjemny 'must have'.No, tylko szkoda, że wszystkie części zostały przeze mnie zaliczone (no z wyjątkiem Warrior Within, bo konsola zdechła). Dla osób nie mających styczności w trylogią zestaw wart zakupu.
Czy informacja o tej składance, tak jak i tej z MK, została przez kogokolwiek potwierdzona?
oprócz naszego GO oczywiście, które juz wie że gry są potwierdzone
A informacja o tych grach jest przez większość serwisów podawana jako plotka (oprócz naszego GO oczywiście, które juz wie że gry są potwierdzone Smile ).
Cytat: el becetol w Września 27, 2010, 18:23:41 pmA informacja o tych grach jest przez większość serwisów podawana jako plotka (oprócz naszego GO oczywiście, które juz wie że gry są potwierdzone Smile ).MK Kollection, jak i chyba kolekcja Splinter Cell już od jakiegoś czasu jest w pre-orderze w różnych zagranicznych sklepach internetowych. Jest więc duże prawdopodobieństwo, że to jest prawda.
Screeny i info:http://ppe.pl/news-3183-A_jednak!_Ksiaze_Persji_powraca_w_HD_i_3D!.html
Tez sie skusze bo mam do nadrobienia dwojke, ale pewnie poczekam az gra troche potanieje.
Prince of Persia: The Sands of Time Trophy List Prince of Persia: Warrior Within Trophy List Prince of Persia: The Two Thrones Trophy List Niczym terminator Trilogy.
Game MasterComplete the game rewinding the time less than 20 times.
Sands of TimePlay the game for over 10 hours.
Wiecej zlociszy --->wieksza sprzedaz. Proste.
Bo terminator to był już cios poniżej pasa
Cytat: Solid Snake 1989 w Listopada 17, 2010, 22:01:03 pmBo terminator to był już cios poniżej pasa A to co jest? I to potrójny.
Nom. Za dużo złociszy ewidentnie. Po jednym-dwa na grę powinno być. Ciekawe skąd się biorą wytyczne, co do umieszczenia w grze takiej, a takiej ilości pucharków?
T:S............1170
Bo nie wszyscy ludzie sa trofikowymi dziwkami
http://allegro.pl/splinter-cell-trylogia-hit-paragon-i1312601583.html
pier**lisz. Na PC możemy też grać padem, więc wybór jest tylko jeden .
Cytat: tytacz w Listopada 22, 2010, 17:48:56 pmpier**lisz. Na PC możemy też grać padem, więc wybór jest tylko jeden .Napisałbym wpis, ale pudełko jest bardzo nieładne.