Co do ruskich... ludzie raczej potępiają to, co oni robią.
Osiagają (na pozór) niesamowity poziom w rok, czy dwa! Robią takie rzeczy, że człowiek aż się łapie za głowę... Ale oni wszystko robią na chama. Nawet zauważyłam, że jak jest jakiś film z powaznym crashem, to zazwyczaj jest to ruski. Trenują kompletnie bez rozumu i już za parę lat poczują swoje stawy... o ile wczesniej się nie połamią.
Nie każę Ci też niczego robić... Sama jestem wyznawczynią zasady "zawsze mam prawo krytykować. Bez względu na to, czy sama potrafię coś takiego zrobić". Bo burzenie się "tak? to zrób lepiej kur**!" jest naprawdę bez sensu. Przecież to, że sama nie umiem zrobić zajebistego filmu nie znaczy, ze mam się godzić na ogladanie w tv samych shitów... Jednak zareagowałam tak głownie pod wpływem stwierdzenia, że każdy by tak zrobił... Bo obserwuje ludzi, sama trenuje już prawie 2 lata, mam stycznośc z osobami znacznie bardziej doświadczonymi oraz tymi dopiero zaczynającymi i wiem (sama się wielokrotnie przekonałam), że mnóstwo rzeczy wygląda na filmie tak strasznie lajtowo... a potem sam tego próbujesz i jest wielkie zdziwienie. Okazuje się, że tak łatwo jest sobie coś wyobrazić, a tak ciężko to wykonać.
Co do "kobiety na forum" - nie cieszcie się, ja tu tylko przejazdem.
Nie jestem też niczyim multikontem, wypraszam sobie.
PS: nie wiem w ogóle kto to jest ls, ale patrząc na ten avatar - raczej nikt mądry... Cóż, pudło jeśli chodzi o zgadywanie mojego gustu muzycznego. ;p