Zgodnie z umową handlową w części państw Bliskiego Wschodu klubowe pamiątki hiszpańskiego klubu piłkarskiego będą dystrybuowane bez widocznego krzyża wieńczącego koronę w herbie drużyny.
Niemożliwe w wersji polskiej, program który z założenia ma być śmieszny kompletnie nie jest. Za to wersja wersja amerykańska o niebo lepsza, chyba jeszcze nie widziałem takiej przepaści między wersją polską a zagraniczną danego programu.
Mtv nie ogladacie?! Wysłane z mojego D5803
Niemożliwe w wersji oryginalnej to chyba najlepiej prowadzony program o śmieszkach z netów. Rob Dyrdek daje radę a jego komentowanie jest często lepsze niż filmiki z których cisną bekę.
http://www.pudelek.pl/artykul/104419/mateusz_kijowski_wygral_regionalne_wybory_kod/Ja nie wiem czy się śmiać, czy żenować Wiem tylko tyle, że ludzie w KOD/za kod to skrajni debile
Bardzo dobry program - oglądam regularnie. W czym problem?
Akurat zakazał wjazdu osobom z krajów z listy stworzonej przez FBI jeszcze za kadencji Obamy. Zresztą Obama też wprowadzał takie bany i żaden celebryta nie płakał, to tylko pokazuje że to jest cyrk, tak jak z lewusami co nagle protestują przeciwko imperializmowi USA i bombardowaniom, a jak rządził Barack "Drone Bombing" Obama to siedzieli cicho.
Bo twoim zdaniem 24 letni ciul bez szkoły, zasług, doświadczenia bojowego powinien odbierać honory od żołnierzy? No faktycznie jak uważamy inaczej to zapewne pranie mózgu nam zrobili
czy po prostu magistrów i innych licencjatów dupsko piecze, że koleś po maturze doszedł tam, gdzie oni nigdy nie trafią?
Ale pierdolicie, jakby Misiewicz co najmniej zmuszał żołnierzy, żeby mu te honory oddawali Przyjeżdża na jakieś obchody delegacja z MON, przewodniczy jej szef gabinetu politycznego ministra obrony, a niektórzy witają go jak samego Macierewicza. To jest faktycznie problem, jakieś zagrożenie dla obronności czy po prostu magistrów i innych licencjatów dupsko piecze, że koleś po maturze doszedł tam, gdzie oni nigdy nie trafią?