O kur**.
Piąty raz zmieniłem posta. Nie słyszałem o tej książce, ale po analizie Von Zaya podziękuję.
EDIT: W zasadzie po odpowiedzi autora jest jeszcze gorzej. "Operujemy na pojęciach gejmpleju, kontentu...". CONTENT kur**!
CONTENT!
Jak polski autor może napisać coś takiego w książce, powtórzę,
KSIĄŻCE w języku polskim?
Warto żyć grami EDIT2: Nie no, przecież oplułem monitor. "Podrywałem dziewczyny w liceum" = "wszedłem do knajpy i jakaś laska zwróciła na mnie uwagę, bo miałem koszulkę Bioshocka i napisałem poradnik do Obliviona." HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. kur**, teraz muszę kupić tę książkę i objechać ją profesjonalnie
.
EDIT3:
https://www.facebook.com/kgonciarz Krzysztof Gonciarz. Public figure. To jest jakiś spisek. To nie może być na poważnie!
Jakiś koment pod filmikiem: Nie zwracaj na niego uwagi, to tacy ludzie jak Plastek5591 nie mają przyszłości. Z zainteresowania jestem programistą i wiekszość czasu spędzam w domu pisząc kod, mimo że jestem w liceum operuję matematyką na poziomie studiów... jednak przez to tacy jak ja są wyzywani od "nerdów" i "maniaków". Nie wiem czy to czysta zazdrość że jesteśmy mądrzejsi czy po prostu ich głupota i brak rozwoju. Podzielam zdanie Krzysztofa, gry to coś więcej niż tylko rozrywka
KacperGodfather 12 godz. temu