A mi pokazuje, że kod jest już nieważny
Cytat: maertin w Grudnia 12, 2010, 17:33:02 pmA mi pokazuje, że kod jest już nieważny musi działać, bo taki dali na PS Blogu, może ty nie z Europy?
Gamingbolt got a chance to meet up with team Uncharted over at the VGA 2010 awards floor and we got quiet a few interesting quotes from the devs.When GB asked them if Uncharted series was planned trilogy, Naughty Dog was quick to state that although the games seem to be like adventure series trilogy but in reality they are more like standalone adventures and they won’t rule out a fourth Uncharted game in the future.They also told that that was indeed a quiet a “big” possibility that Uncharted 3 won’t be the final Uncharted game for the devs,
dzisiaj bedzie gameplay w Jimmy fallon show
Cytat: nakimushi w Grudnia 13, 2010, 17:22:25 pmdzisiaj bedzie gameplay w Jimmy fallon show Na czas polski jutro 6.30 rano
Dodatkowy bonus, bo w tym odcinku Late Night with JF będzie też Jessica Alba.
Cytat: 1man1jar w Grudnia 13, 2010, 22:01:49 pmDodatkowy bonus, bo w tym odcinku Late Night with JF będzie też Jessica Alba. Na GO Drake > Jessica.
Jimmy: This looks phenomenal!Christoph: I know.
beznadziejny fragment pokazali jak na pierwszy gameplay
ogień wyglądał jak...ogień Ogólnie cała oprawa tego krókiego pokazu była topowa ale liczyłem na jakiś bardziej epicki fragment
Cytat: punisher85 w Grudnia 14, 2010, 09:00:02 amogień wyglądał jak...ogień Ogólnie cała oprawa tego krókiego pokazu była topowa ale liczyłem na jakiś bardziej epicki fragmentDokładnie, fragment był spoko a myślałem, że zerwie gacie:P
Nie, dlaczego? U2 konkretna giera jedna z lepszych na nextgeny w jaką grałem Po za tym nie jestem jedyną osobą która pisze, że jest OK ale nic ponad to Czekam na jakiś konkret w HD A i mogli by zrobić coś z animacją "Drejka" ze starzała się
Cytat: Soul w Grudnia 14, 2010, 10:10:04 amNie, dlaczego? U2 konkretna giera jedna z lepszych na nextgeny w jaką grałem Po za tym nie jestem jedyną osobą która pisze, że jest OK ale nic ponad to Czekam na jakiś konkret w HD A i mogli by zrobić coś z animacją "Drejka" ze starzała się Czyli dobrze podejrzewam, że choćby ND się zesrało to i tak Tobie nie dogodzą. Ja się dałem nabrać na Twoje wychwalanie AC i AC2 oraz animacji w tych grach. Nawet nie wiesz jak mocno byłem zawiedziony kiedy dorwałem AC2 i odpaliłem u siebie na PS3. Jeden z największych zawodów tej generacji jak dla mnie.