0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: CancerPL w Września 23, 2013, 02:23:29 amCytat: el becetol w Września 23, 2013, 00:56:27 amCytat: Iras w Września 20, 2013, 19:42:35 pmA napisze ktoś w końcu, jak taką koszulę założyć bez podkoszulki? Odblokuje się dopiero po przejściu wątku głównego. Masz strzała w onlina za wygląd Majka kur** cwela z niego zrobil To z netu zdjecie debilu pijany.
Cytat: el becetol w Września 23, 2013, 00:56:27 amCytat: Iras w Września 20, 2013, 19:42:35 pmA napisze ktoś w końcu, jak taką koszulę założyć bez podkoszulki? Odblokuje się dopiero po przejściu wątku głównego. Masz strzała w onlina za wygląd Majka kur** cwela z niego zrobil
Cytat: Iras w Września 20, 2013, 19:42:35 pmA napisze ktoś w końcu, jak taką koszulę założyć bez podkoszulki? Odblokuje się dopiero po przejściu wątku głównego.
A napisze ktoś w końcu, jak taką koszulę założyć bez podkoszulki?
Użytkownik mnie obrazil. Inżynier dlaczego nie dostał pierwszego osta?
Cytat: Lupi w Września 22, 2013, 21:52:35 pmPolecam wszystkim inwestycję w Dok Sonar Collections B-)To tak w związku z powyższymi postami.No i 30 x 23 000 $ w niedługim czasie
Polecam wszystkim inwestycję w Dok Sonar Collections B-)
Podwodny świat <3:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: CancerPL w Września 23, 2013, 12:42:11 pmUżytkownik mnie obrazil. Inżynier dlaczego nie dostał pierwszego osta?Osty dotyczą aktualnie tylko użytkownika tomasz, który od dawna z bluzgami przegina.
Jak to w końcu jest z Bawsaqiem? Muszę zainwestować we Fruit, przed misją z Franklinem tej firmy nie ma w ogóle na liście marketu LCN, a Bawsaq niedostępny. Dałem sobie wczoraj siana z tym zadaniem, bo nie mogę ulokować kasiory.
Czyli na forumie też obowiązuje zasada równi i równiejsi by żyło sie lepiej wyszystkim!
A po ile Bitcoin w Los Santos?
Cytat: CancerPL w Września 23, 2013, 14:47:00 pmCzyli na forumie też obowiązuje zasada równi i równiejsi by żyło sie lepiej wyszystkim!Tomek rzuca w polityce bluzgami na prawo i lewo i obraża non stop, miarka się przebrała po prostu. Jak nie kumasz, nie mój problem.
Cytat: Ryo w Września 23, 2013, 14:48:00 pmA po ile Bitcoin w Los Santos?Daj mi znać kiedy wpadniesz, bo może jeszcze mój ziomek jeden wpadnie, bo coś mówił o wódzie.
Dziwnym nie jest skoro Bawsaq to internetowa giełda
Właśnie dostałemSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)akcje za 100 kawałkówod chłopakaSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)któremu odzyskałem rowerI teraz pytanie - trzymać czy sprzedać?
Wkoncu sie dorwalem do gry, ale po pierwszych minutach jakos srednio mi sie to podoba Model jazdy slaby. Samochody zachowuja sie jakby byly opancerzone. Zrobilem czolowe zderzenie na pelnej predkosci, a tu lekko uszkodzil sie zdezak. Masa elementow pojawia sie przed nosem (PS3). Nawet zeby kamere odwrocic do tylu to trzeba odczekac ze 2 sekundy...
Nigdy jeszcze nie trafiłem na rekiny.
GTA mnie nie przekonuje, więc jadę do Empiku po Diablo.