Cytat: andryush w Kwietnia 08, 2015, 20:02:26 pmChociaż w sumie całkiem możliwe, że tak będzie wyglądać oryginałA czemu niby na zdjęciu nie jest oryginał?
Chociaż w sumie całkiem możliwe, że tak będzie wyglądać oryginał
Po to się ma dysk 2TB i przekierowane porty, żeby nie trzeba było używać optycznego napędu. Który mam wiek w końcu? XIX?
Tja, w szczególności z średnią prędkością internetu 8Mbps.
To, że wypożyczacie gierki od gabena, płacąc mu za nie jak za zboże i przy okazji całując po tłustej dupie, to już jest osobny temat.
Cytat: Iras w Kwietnia 08, 2015, 21:00:17 pm To, że wypożyczacie gierki od gabena, płacąc mu za nie jak za zboże i przy okazji całując po tłustej dupie, to już jest osobny temat. Co Ci gruby zrobił, że tak brzydko się o nim wyrażasz? Poza tymPłacenie za gry jest dla frajerów
1. Ciekawe czemu prawie na każdym screenie na PC jest inna pora dnia.2. Ciekawe ile kosztuje komp na którym gra tak wygląda i dziala znośnie.
1. Ciekawe czemu prawie na każdym screenie na PC jest inna pora dnia.2. Ciekawe ile kosztuje komp na którym gra tak wygląda i dziala znośnie.3. Czekam na buldupu.
Cytat: Kert w Kwietnia 13, 2015, 15:13:09 pm Tutaj najlepiej widac tzw. zaoring. No nic... Trzeba czekac na Xbox One Slim (Two?) bo zlomy ze stajni SONY juz dawno temu klekly.
Cytat: Kert w Kwietnia 13, 2015, 15:13:09 pmTutaj najlepiej widac tzw. zaoring. No nic... Trzeba czekac na Xbox One Slim (Two?) bo zlomy ze stajni SONY juz dawno temu klekly.
Z tego, co zauważyłem prawie żaden z nich nie prezentuje w ustawieniach gry 4k, większość full hd.
Cytat: Kert w Kwietnia 14, 2015, 10:03:11 amZ tego, co zauważyłem prawie żaden z nich nie prezentuje w ustawieniach gry 4k, większość full hd.Czekamy na Sylvana.
Mi wczoraj na lapku sterowniki nvidii wywaliły okienko, że chcą aktualizacji, bo gtav. Więc wątpię, żeby to była tego typu kwestia.
Jak kogoś stać na sprzęt do gry w 4k to tym bardziej na monitor.
Pierwszy stream master race z konkurencyjnego forum, na karcie Titan X, cały komp kosztował 20 tys złotych i:W mieście 30-40 fps na najdroższej karcie na rynku, ale co krzyczenia było że pc to zawsze betonowe 60fps w 4K lol I to tylko kiedy nic się nie dzieje, niestety nie wiem jak chodzi podczas rozwałki bo jak tylko zaczyna się coś dziać to wywala go na pulpit
Warto wiedzieć, że optymalizacja jest po prostu genialna gram ze wszystkimi detalami na max oprócz MSAA(x2) i nie ma miejsca żeby spadło poniżej 60 fps. Znajomy odpalał na laptopie średniej klasy i tam na medium działa również bez problemu w 60 fps
No to całe to pierdolonko o 4K w GTAV na PC i super grafice bijącą konsole na głowie blacharze mogą sobie wsadzić "gdzieś".
Cytat: Mrocz w Kwietnia 14, 2015, 12:41:39 pmNo to całe to pierdolonko o 4K w GTAV na PC i super grafice bijącą konsole na głowie blacharze mogą sobie wsadzić "gdzieś".Nie chodzi o to, że to nieprawda, tylko o to, że mały odsetek graczy pc zagra w takich ustawieniach.
A ponoć to konsolowcy mieli być betatesterami.
Cytat: BoBaN w Kwietnia 14, 2015, 13:53:39 pmA ponoć to konsolowcy mieli być betatesterami.Próbowałem sobie na neogafie obejrzeć fotki z PCtowej wersji i górowały przede wszystkim foty z problemami właśnie, a jak już coś się trafiło normalnego to jajej nie urywało. A szkoda w sumie bo chciałbym zobaczyć jakiś materiał z potężnej stacji komputerowej, bo daje to jakiś pogląd na przyszłość grania zarówno dla PCtowców i konsolowców.