No dokładnie,
Bezmyślny hejt tępych hejterów
.
Nie rozumiem jak inaczej nazwac rozkminki na temat zakończenia gry której nawet się nie ma
Ostatnio taka akcja przy HR była. Ale spojlujcie dalej sobie dalej, w końcu nowoczesny gracz ogląda zakończenie gry na youtubie i na tej postawie się rozpisuje się jaka gra jest zjebana.
Ja tymczasem mam drugi dzien grania praktycznie bez przerwy (no z przerwą na sen, starość nie radość) i gra jakością nie odbiega od poprzednich części, powiem nawet że udaje jej się łączyć najlepsze cechy obu poprzedniczek - czyli epicki i spójny scenariusz jedynki z dowolnością eksploracji dwójki. Sidequestów jest masa, a wszystkie w jakiś sposób wiążą się z wojną, inwazją i żniwiarzami. Każdy sobie może grać jak chce, ja liże ściany, a główny wątek odłożyłem. Ktoś inny może przejść grę tylko wybierając misje priorytetowe. Dla każdego coś miłego.
ACZKOLWIEK NIE WYKLUCZAM ŻE JAK SAM JUŻ DOJDĘ DO ZAKOŃCZENIA I FAKTYCZNIE BĘDZIE ch**owe TO TEŻ PONARZEKAM. Ale dopieralanie się prewencyjne przebija nawet dopierdalacza Tarniaka. Poza tym w N+ napisali coś że zakończenie jest epickie i zaspokoi każdego fana, zobaczymy czy to fani przesadzają czy ktoś w N+ napisał o zakończeniu którego nie widział.