Jakiego trzeba mieć potwora, zeby to chociaz w 30 fpsach pociagnal?
No ten z wodą bajka. Ciekawe jak w ogóle skyrim by na moim lapku smigal.
Cytat: windomearl w Czerwca 24, 2012, 11:19:06 amNo ten z wodą bajka. Ciekawe jak w ogóle skyrim by na moim lapku smigal.Spokojnie byś pograł. Ja śmigałem po Skyrim z GT330M i chyba najgorszym i3 w lapku i to nie na low
Spokojnie byś pograł. Ja śmigałem po Skyrim z GT330M i chyba najgorszym i3 w lapku i to nie na low
Cytat: tytacz w Czerwca 24, 2012, 11:20:33 amSpokojnie byś pograł. Ja śmigałem po Skyrim z GT330M i chyba najgorszym i3 w lapku i to nie na low A to by dało radę?Procesor: Intel Core 2 Duo P8400Pamięć RAM: 4GB DDR IIIKarta Graficzna: GeForce 9600M GTOblivion śmiga na prawie maks detali (tylko trawę musiałem lekko ograniczać)
Dubbing wyłączalny mam nadzieję?
Cytat: windomearl w Czerwca 24, 2012, 15:09:12 pmDubbing wyłączalny mam nadzieję?Skyrim wymaga Steam'a, możesz tam ściągnąć wersję angielską gry.
Screeny naprawdę dobre, filmik też niczego sobie. A tak przy okazji, to jakim urzadzeniem nagrywasz klipy ?
Czy wersja na konsolach posiada język polski ? W sumie to interesuje mnie wersja na PS3. No i jak sama gra sie sprawuje na tej konsoli ? Zrobiłem sobie chrapkę na ten tytuł aby pograć na TV, na PC długo w sumie nie pograłem, a samą grę sprzedałem.
Cytat: Moldar w Listopada 06, 2012, 13:59:50 pmCzy wersja na konsolach posiada język polski ? W sumie to interesuje mnie wersja na PS3. No i jak sama gra sie sprawuje na tej konsoli ? Zrobiłem sobie chrapkę na ten tytuł aby pograć na TV, na PC długo w sumie nie pograłem, a samą grę sprzedałem.Trzymaj się z daleka od wersji PS3... Niby została załatana, ale jest na tyle spierdolona, że Bethesda nie jest wstanie wydać na tą wersje żadnego DLC, a jak widać pojawiło się takie co zapowiada się zacnie
Serio? Szczerze mówiąc po zrobieniu calaka miałem już dość tej gry i nawet się tym nie interesowałem. Lolbethesda.
O takie DLC mi się podoba! Nowa wyspa i porządny klimat! (a nie jakieś wyświechtane wampirki). Solsteim mega przypomina Morrowind więc gratka dla fanów starej części
Cytat: Mrocz w Listopada 06, 2012, 11:42:43 amO takie DLC mi się podoba! Nowa wyspa i porządny klimat! (a nie jakieś wyświechtane wampirki). Solsteim mega przypomina Morrowind więc gratka dla fanów starej części Jaka nowa wyspa? Sosteim było przecież w Bloodmoon, dodatku do Morrowinda, stą masz w trailerze takie lokacje.