Niezawodny Jube zaopatrzyl mnie jak nalezy, weekend od razu nabral kolorow
EDIT:
Pogralem juz ladnych pare godzin i jesli mam byc tak na maxa szczery to gra jest wyjebista, naprawde oprocz zniszczen, nie ma sie do czego przyczepic, pod kazdym wzgledem bije na glowe FM3 i to naprawde o bardzo duza dlugosc. Jesli juz bedziecie miec demo to polecam wylaczyc wszystkie asysty i wlaczyc sterowanie na symulacje a poziom trudnosci na Hard, kur** kapitalnie sie jezdzi a samochody prowadza sie jak marzenie. nNprawde co ja wam bede pisal, zagracie w demo to sami zobaczycie, dla mnie wypas. Muzyka w Menu urywa dupe i to doslownie, klasa sama w sobie. W demie muzyki podczas jazdy nie da sie wylaczyc, ale jesli chcecie posluchac pieknych rykow silnikow to wlaczcie sobie custom soundtrack i wcisnijcie pauze, to wylaczy muze w grze i wasz soundtrack i pozwoli sie cieszyc dzwiekiem silnikow. Dostepna jest jedna trasa w dwu wariantach, Alpy i chyba bylo to oczywiste. Dostepne sa dwa glowne tryby, czyli quick race, gdzie do wyboru sa trzy auta, Farrari 458 Italia, Subaru WRX STi i Mercury Cougar i Rival Mode, gdzie dostepne sa rowniez trzy auta, Ferrari 458 Italia, BMW M5 i Pagani Zonda Cinque Roadster. W rywalach jest trzy proby, jedna standardowa czasowka i dwa eventy, gdzie nalezy w jak najszybszym czasie pokonac okrazenie jadac z innymi autami, czyli po prostu time trial z ruchem ulicznym. Od momentu, kiedy zaczalem grac w demo, czekanie na fulla stalo sie jeszcze gorsze, najchetniej to uderzyl bym jutro do sklepu po gre, bo tak swietnej itak ladnie wygladajacej Forzy jeszcze nie bylo. Nie sugerujcie sie zadnymi filmikami, bo nie oddaja one sprawiedliwosci grze, sami zobaczycie jak swietnie wyglada nowa Forza.
Jeszcze taka mala prosba, jak pogracie w demo, to nie opisujcie reakcji zaraz po ograniu, zagrajcie kilka wyscigow w FM3 (nie wiem czy dacie rade jeden ukonczyc) i wtedy powiedzcie co myslicie o FM4
W koncu znalazlem kupca na GT2 i chyba sobie sprawie CRS Elite, w najgorszym wypdaku zakupie zwyklego SCR. Z wersja Elite jest ten problem, ze trzebana nia czekac a to wiazalo by sie z jakims tam okresem bez kierownicy, moze jakos przeboleje.