o to super, bo szkoda mi kupować tak drogie auto do jednego eventu, w którym dodatkowo całe gówno zarobię
THX Johnny Wiadomość scalona: Stycznia 02, 2011, 16:19:12 pmdo DTM Series można kupić jakieś w miarę tanie auto premium (tak do 500k)? ewentualnie co z premium będzie pasowało? bo widzę tylko wyścigowego Lexusa IS F '08...
Cytat: pawel_k w Stycznia 02, 2011, 13:44:29 pmTHX Johnny Wiadomość scalona: Stycznia 02, 2011, 16:19:12 pmdo DTM Series można kupić jakieś w miarę tanie auto premium (tak do 500k)? ewentualnie co z premium będzie pasowało? bo widzę tylko wyścigowego Lexusa IS F '08...Warto go kupić, zajebista maszyna.
Prosiłbym bardzo o NASCARA+Mazdę i ustawienia pod Nissanka gtr SIEKIER_PL
Prart dzięki za Mazde jutro ją ogarne!
Cytat: sieq w Stycznia 03, 2011, 18:07:36 pmPrart dzięki za Mazde jutro ją ogarne!ja też Ci wysłałem RX-7 - taką piękną czarną na białych felgach
Cytat: pawel_k w Stycznia 03, 2011, 22:52:58 pmCytat: sieq w Stycznia 03, 2011, 18:07:36 pmPrart dzięki za Mazde jutro ją ogarne!ja też Ci wysłałem RX-7 - taką piękną czarną na białych felgach - aaa dzięki ale ona jest na ten event do 24 stycznia ale dzięki. Jak później można ją oddać?Prarts odezwij się dziś wieczorkiem
Tyyy lepiej oddaj mi moje Audi TT Abt jeśli już ukończyłeś DTM'y.
Pożyczone samochody wracają same do właścicieli?
no nie mów że straciłem moją Mazdę
Sorki, nie odpalałem PS3 to nie wiem. Dzięki w takim razie. Przydał się chociaż?
Jak koledzie się nie uda przywrócić sejwa, to pożegnasz się z nią. Szacuj odszkodowanie
Kto pożyczy C4 WRC do nowych zawodów sezonowych? Nie chce tego kupować, bo na cholerę mi auta WRC.
Cytat: BoBaN w Stycznia 06, 2011, 11:26:58 amKto pożyczy C4 WRC do nowych zawodów sezonowych? Nie chce tego kupować, bo na cholerę mi auta WRC. Zakupie zaraz bo i tak nie mam co z kasą robić w GT5.