Głosów w sumie: 0
Głosowanie skończone: Kwietnia 13, 2011, 13:16:35 pm
W ogóle nie przemyślana ankieta. Cztery exy vs jeden multi. Gdzie Alan, Girsy i Forza? Wiadomo jak rozłożą się głosy-sonoklapów pomiędzy cztery tytuły, a tropik i jaźnie na krzysia.BOJKOT!!!
Dodałem jeszcze jedną giere, która zasługuje aby tam być. Natomiast AW czy FM3 maja bardzo dobrą grafe, ale nie topową na tej generacji .
Cytat: Kyokushinman w Kwietnia 06, 2011, 09:51:10 amDodałem jeszcze jedną giere, która zasługuje aby tam być. Natomiast AW czy FM3 maja bardzo dobrą grafe, ale nie topową na tej generacji .ALAN MUSI BYĆ
Polecam zmienić nazwę tematu na "Najlepsza tekstura"
Macie więcej.
Ok, wiadomo że wygra Alan, ale walka o drugie miejsce na podium i tak będzie zaciekła, także postanowiłem przygotować parę screenów dla niezdecydowanych:C2Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)KZ3Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Zupełnie nie przemyślana ankieta stworzona pod wpływem chwili.
Lupi widzę ,że zostałeś sono- chłopakiem to jest smutne .
Cytat: suli dia w Kwietnia 06, 2011, 17:41:23 pmLupi widzę ,że zostałeś sono- chłopakiem to jest smutne . Hmmm za to Crysis 2 je**e Killzone 3 w dupe i nie zmienią tego żadne desperackie gify.
Ja zaglosowal na alana wake'a ...ze wszystkich gier jakie jakie gralem na YouTube I na gif'ach najladniejsza
TechnologicznieKonsole:Motostorm: Apocalypse
PC:Crysis 2, Total War Shogun 2, Arma 2.
do takiego dirta 2 nawet nie ma z czym startowac. Grajac w demo dalbym za grafe najwyzej 8.
Cytat: Wulfen w Kwietnia 06, 2011, 19:37:32 pmdo takiego dirta 2 nawet nie ma z czym startowac. Grajac w demo dalbym za grafe najwyzej 8.
Cytat: tytacz w Kwietnia 06, 2011, 10:14:46 amPolecam zmienić nazwę tematu na "Najlepsza tekstura" Tutaj wygrał już KZ2 i KZ3 .
A gdzie Black Ops ja się pytam!
W ogóle nie przemyślana ankieta. Cztery exy vs jeden multi. Gdzie Alan, Girsy i Forza? Wiadomo jak rozłożą się głosy-sonoklapów pomiędzy cztery tytuły, a tropik i jaźnie na krzysia.
Crysis 2 PC ver. Cytat: Juras w Kwietnia 06, 2011, 09:21:47 amW ogóle nie przemyślana ankieta. Cztery exy vs jeden multi. Gdzie Alan, Girsy i Forza? Wiadomo jak rozłożą się głosy-sonoklapów pomiędzy cztery tytuły, a tropik i jaźnie na krzysia."Najlepsza grafa".
Cytat: Juras Kwiecień 06, 2011, 09:21:47 am