Ludzie typu Jurass mocno obniżają poziom tego forum
gdzie nie wejdziesz tam wkleja jakieś filmiki itp duperele, jak by to kogo kol wiek interesowało, ileż można?! Ten kto przeszedł AW wie ile ta gra jest warta, jest jak HR albo się komuś spodoba albo i nie. Dla mnie to jedna z najlepszych gier ostatnich lat, może chodzenia po lesie jest za dużo ale sam klimat jest kapitalny, narracja muzyka i mgłą robią swoje, no i to kończenie chapterów mega patent. Mi np pomysł z opętanymi urządzenia przypadł do gusty, no ale jak to w życiu zawsze znajdzie się jakiś "hejter" który szuka dziury w całym
Ja rozumiem, że by chociaż przeszedł całą grę i napisał jakieś swoje wrażenia a nie wrzuca mi tu jakieś durne filmiki na których typ zamiast grać to czeka, aż go ktoś łaskawie zabije
Jeśli praca znowu zajmie im tyle czasu co w przypadku "jedynki", to sequela doczekamy się dopiero na następce X360.
Geeez, na jakim Ty świecie żyjesz? Silnik mają już gotowy, plan na grę też więc czemu miało by być tak jak w przypadku jedynki?!
Jedna z najlepszych gier na XO, której największym minusem jest gameplay? Ok
Lepsze świecenie latarką niż machanie padem......(mam tu na myśli HR, jak by ktoś nie załapał)