Ja od dzisiaj przez jakiś tydzień może nawet moge nie mieć dostępu do konsoli, więc sorry guys (remonty)
Szkoda... Bo w takim wypadku zostaje tylko pół ekipy
Jeśli Ryo ma w co grać, to możemy zrobić dziś trophy na 5 baniek score i odłożyć Dragon's Crown na tydzień, żeby kontynuować przygodę we czworo. Mi się właśnie instaluje Metal Gear Rising: Revengeance z PS+ więc nie będę zbytnio poszkodowany
Tak czy siak, będziemy się łapać dziś wieczorem.
A co do tego labiryntu...
Nic nie słyszałem, żeby Demon Lord był tylko na infernalu, ale to bardzo trudny przeciwnik, nazywany "The True Final Boss" i dopiero ok 90 levelu jest sens iść do niego, więc myślałem raczej o tym, żeby ewentualnie utorować sobie drogę do niego przed infernalem...
Nie wiem czy ktoś z tego korzysta, ale ja kupiłem voice character pack, bardzo fajna sprawa - można ustawić głos dowolnej postaci jako narratora. Na początku ustawiłem dwarfa i grając nim miałem wrażenie, że słucham jego przemyśleń. Tak jak w komiksach Batmana czytało się "ramki"
A teraz, jak już mi się osłuchał, ustawiłem elfkę - jej piskliwy głosik fajnie nadaje tej grze japońskości.
Aaaach chciałbym, żeby Dragon's Crown sprzedało się jak najlepiej, i żeby wydawcy wiedzieli, że my - old schoolowi gracze chcemy więcej takich gier!!