No czasami wychodzą niezłe rodzynki. Widziałem na zdjęciach fajne mieszkanko, wszystko niby luks, ale kibla nie pokazali. Jak przyszedłem zobaczyć to okazało się, że prysznic jest w kuchni ( nie ujęte na zdjęciu ) a toaleta wspólna na piętrze
Czy mieszkania gdzie nie ma ciepłej wody, ale właściciel spokojnie tłumaczy, że mieszkał tak rok i nie widział problemu
No a meble zza PRLu to po prostu standard, mieszkanie po babci, kompletnie nie warte swej ceny, ale wynajmują takie klatki.
A tak, to bardzo często trafia się na niby fajne mieszkania, ale z fatalną kuchnią, czy łazienką, dla mnie jest mega ważne, aby te dwa pomieszczenia były czyste i zadbane.
No ale w końcu przeprowadzam się za tydzień, całe 100 metrów dalej od mieszkania w którym mieszkam
Nowa kuchnia po remoncie, łazienka również, ale nie zabrakło kilku mebli sprzed 20 lat. Już jakoś je przełknę, cena atrakcyjna, więc luz.
Więc Tarniakowi się nie dziwię, tak jak pisał, już najtańsze rzeczy z Ikei wyglądają lepiej, a tak, człowiek czuje się jak w latach 90, nie mógłbym normalnie wypoczywać w takim mieszkaniu