Jak można było sprzedać ps3 i kupić zydboxa? Nawrócenie to raczej w druga strone dziala......
Cytat: CancerPL w Sierpnia 30, 2011, 15:01:46 pmJak można było sprzedać ps3 i kupić zydboxa? Nawrócenie to raczej w druga strone dziala......No przecież tak zrobiłem - sprzedałem 360 i kupiłem PS3.
Cytat: Pawlo_PL w Sierpnia 30, 2011, 15:05:21 pmCytat: CancerPL w Sierpnia 30, 2011, 15:01:46 pmJak można było sprzedać ps3 i kupić zydboxa? Nawrócenie to raczej w druga strone dziala......No przecież tak zrobiłem - sprzedałem 360 i kupiłem PS3. ok a jak można kibicować Chelsea?
Cytat: CancerPL w Sierpnia 30, 2011, 15:08:48 pmCytat: Pawlo_PL w Sierpnia 30, 2011, 15:05:21 pmCytat: CancerPL w Sierpnia 30, 2011, 15:01:46 pmJak można było sprzedać ps3 i kupić zydboxa? Nawrócenie to raczej w druga strone dziala......No przecież tak zrobiłem - sprzedałem 360 i kupiłem PS3. ok a jak można kibicować Chelsea? Wystarczy nienawidzieć ManU, Arsenalu i Liverpoolu.
Żonglujesz kontami teraz jakiś offtop. Co to ma wszystko znaczyć ?
Ferguson - najbardziej przypałowy trener.
Cytat: Mejs w Sierpnia 30, 2011, 15:17:49 pmŻonglujesz kontami teraz jakiś offtop. Co to ma wszystko znaczyć ?Poniekąd jest to temat o mnie i w tytule "czy przetrwa?". Tak więc odbijam naciski na mnie i usiłuję przetrwać.
Cytat: Pawlo_PL w Sierpnia 30, 2011, 16:16:07 pmFerguson - najbardziej przypałowy trener.Przynajmniej wszyscy wiedzą kto jest ich trenerem. Chelsea ma tyle trofeów które zdobył tylko Ferguson z MU?
To ten pajac co chce być jak Murinho?
Póki co, ManU ma komplet punktów zdobyty w wielkim stylu, a Chelsea może się pochwalić remisem ze Stoke, które nie potrafiło klepnąć nawet Norwich. Ogólnie wiadomo, je**ć Manchaster (czy United czy City), ale Chelsea...
Cytat: tarniak w Sierpnia 30, 2011, 15:28:36 pmPóki co, ManU ma komplet punktów zdobyty w wielkim stylu, a Chelsea może się pochwalić remisem ze Stoke, które nie potrafiło klepnąć nawet Norwich. Ogólnie wiadomo, je**ć Manchaster (czy United czy City), ale Chelsea... Poczekajmy do meczu Chelsea z Manchesterem, wtedy do tematu wrócimy.
Cytat: Pawlo_PL w Sierpnia 30, 2011, 15:31:56 pmCytat: tarniak w Sierpnia 30, 2011, 15:28:36 pmPóki co, ManU ma komplet punktów zdobyty w wielkim stylu, a Chelsea może się pochwalić remisem ze Stoke, które nie potrafiło klepnąć nawet Norwich. Ogólnie wiadomo, je**ć Manchaster (czy United czy City), ale Chelsea... Poczekajmy do meczu Chelsea z Manchesterem, wtedy do tematu wrócimy. Manchester U. 3 - 1 ChelseaWracamy do tematu