Masakra z czymś takim, niezły czit. Już wiem jak niektórzy mają w grze 450lv już.
Ja się przez weekend strasznie męczyłem z dwoma bosami w Anor Londo- Oswaldem i Osmought. W końcu musiałem się wrócić spory kawałek by zdropić parę humanity z szczurów i dopiero jak przyzwałem dwóch kolesi do pomocy to poszło bardzo gładko
. Potem padła Priscilla w malowanym świecie, a wczoraj w końcu pozamiatałem w New Londo Ruins i ubiłem Four Kings w the Abyss
.
Teraz wyprawa do Duke's Archives. Wiecie może gdzie mogę zrobić sobie broń z typem fire?
Byłem jeszcze w Ash lake i pogadałem z Smokiem. Miałem też niezłe zdziwko jak próbowałem bić się z hydrą która tam się pląta i nie mogąc jej ubić przebiegłem na koniec mapy, gdzie siedział ten smok, a jak się od niego wracałem to jakimś dziwnym sposobem hydra się przywiesiła (chyba podczas przeskakiwania nad kawałkiem lądu) i gdy wyszedłem z zza zakrętu myśląc że ona na mnie czeka widziałem tylko przez chwile jak próbuje wpłynąć na drzewo, a w następnej chwili bum zginęła i 10k dusz plus dragon scale wpadło
. Cóż, nie chciałem tego, no ale jak samo się stało to cóż poradzić :p
Ogólnie w ash lake można pozbierać z 5 dragon scale, a muszelki które tam łażą dropią itemek do zdejmowania curse, więc opłaca się wyprawa
. Potem można tam się teleportować mając lordvessel jeśli siądziecie przy bonfire pod smokiem.