ograłem demko. graficznie nie powala, w zasadzie mogłaby to być gra z marketu. do tego na pc są jakieś dziwne freezy przed i po misji, także zamiast filmików widać stop klatki. mam też wrażenie, że część scenek na silniku gry stanowią filmiki, inaczej nie potrafię wytłumaczyć dlaczego to demo "waży" 5,5 gb.
sam interfejs ok, szkoda że w demie jest tylko jedna "normalna" misja i to niezależnie czy weźmiemy ratowanie ameryki, czy chin, nawet jak zamiast los angeles będziemy ratować dallas, to i tak misja jest dokładnie ta sama. mam nadzieję, że w gierce właściwej jest inaczej. nie rozumiem też za bardzo dlaczego zrezygnowano ze starych, dobrych punktów ruchu. czasami mam wrażenie, że twórcy/developerzy traktują wszystkich graczy jak klocucha, co nie potrafi policzyć do 15. potem zwalają, że taki rynek, a po części sami go tworzą. jestem ciekaw jak będzie w pełnej wersji będzie wyglądała rozbudowa bazy i reszta bajerów.
teraz najważniejsze: gierka, pomimo powyższych wad, cały czas ma klimat, zajebisty klima. demo przeszedłem 4 razy i już nie mogę się doczekać, aż w łapy wpadnie mi pełny produkt.