Wypadało by podsumować ten okres 7 już lat spędzonych na forumingu i wyróżnić jednostki, które są najbardziej wartościowe w moim przekonaniu.
1.
Tarniak - najbardziej wyrazista postać na forum. W rozmowach nieustępliwy i rzeczowy co w dzisiejszych ześmieconych tandetą i demagogią jest bardzo cenioną cechą. Na poletku wirtualnym bryluje, nie wiem jak jest w realu. Punkowiec, który nie godzi się na zastany porządek rzeczy i stara się to zmienić będąc społecznym aktywistą(przynajmniej z tego co mi się udało wyczytać na FB). Na pozór nieprzystępny i trudny do rozgryzienia w głębi serduszka dobry człowiek. Wielki rispekt za to że mu sie chce, czyta wartościowe książki, alternatywną muzykę i pewne pojęcie o filmie. Sól ziemi polskiej na takiego człowieka mógłbym nawet zagłosować mimo, że nasze podejście do niemal wszystkiego jest skrajnie różne;]
2.
El becetol - na forumie PE brylował erudycją i zaciętymi dysputami w tematach o polityce czy religii. Człowiek bez kompleksów otwarcie opowiadający co mu leży na wątrobie. Bez niepotrzebnych spin i osobistych wycieczek umie łatwo i krótko wypunktować przeciwnika stosując pewne sztuczki erystyczne, ale rzadko kto takie tricki jest w stanie wychwycić. Warszawski inteligent w pozytywnym znaczeniu. Może nie tak szykowny i światowy jak typowy warszawski snob ale ma klasę.
3.
Trusio- najzwykle sympatyczny inteligent, który z popierdółkowatej czynności jak zatkany sracz może uzwnioślić ją do rangi duchowego napięcia. Fan anime, który zawsze dostrzega jasną stronę życia mimo, nie zawsze jest takie jakie one chciało by być. Jeszcze raz wielkie propsy za niezwykle barwne pióro.
Oprócz tego warto by wymienić tu kuna, miazge, setezera(łobuz niedługo mnie wyprzedzi w znajomosci swiatowej kinematografii), walker sana, lupinatora i jeszcze pare innych osób za rozmowy na gg. Było miło.
Tschüs!