Cytat: tarniak w Stycznia 15, 2012, 21:14:26 pmPo co mam robić komuś przykrość? Ale lizanie się po e-pindolach jest już ok? Trzeba dodać pieprzu do dyskusji.
Po co mam robić komuś przykrość?
To może ode mnie krótko, bez zbędnych uzasadnień:Iras, Lupi, Ogór/Ohtar, wojteq, tarniak, Ryo, tytacz, Kresq, becet, Miazga. And svonston <3
ZAPOMNIAŁEM CAŁKIEM O TOBIE!
GTA5 na wyłączność dla Nintendo!Chciałem, korzystając z okazji, pozdrowić ruszmuska, Lupiego, Ogura, Trusia, beceta i s00sa - moich ulubionych userów!
Music_
Taka lajt wersja Anonimowego z Depp'em w avatarku.
Aha, mój ulubiony forumowicz z tego co widzę przypuścił nocny atak na forum
Anonimowy swoją krucjatę aktywnie toczy na polygamii jako anonim1979 (miłej lektury).
Ooo! Leenk mi się przypomniał jeszcze ze starych bywalców. Taka lajt wersja Anonimowego z Depp'em w avatarku.
Cytat: Iras w Stycznia 16, 2012, 02:19:44 am Anonimowy swoją krucjatę aktywnie toczy na polygamii jako anonim1979 (miłej lektury).Jeśli prawdą jest jego wiek na profilu pg, to jestem w pełni przekonany, że to pracownik MS. Kto normalny po 30tce walczy o dobre imię konsoli na gierkowych forumkach.
wojteq, setezer, Ohtar, jay jay, becet, Lupi, Miazga (z nim to w zasadzie raz miałem przyjemność, ale krótko i za gówniarza), Iras, s00s, svonston, kun, Casper (pewnie mało kto pamięta), Kresq. EDIT: ruszmusk i Krzyś "tytara blachara".
No, albo zająć się życiem. Jak nie skacze po szczeblach kariery w polskim oddziale MS, jego zamiłowanie do propagandy xO po prostu mnie zdumiewa.
Leenka szukajcie w internetach pod nickiem MarcunR. Jakiś czas temu pisał teksty na konsolowisku, ale chyba przepadł. Anonimowy swoją krucjatę aktywnie toczy na polygamii jako anonim1979 (miłej lektury).Aha, mój ulubiony forumowicz z tego co widzę przypuścił nocny atak na forum
Cytat: Iras w Stycznia 16, 2012, 02:19:44 am Anonimowy swoją krucjatę aktywnie toczy na polygamii jako anonim1979 (miłej lektury).Kto normalny po 30tce walczy o dobre imię konsoli na gierkowych forumkach.
Cytat: BoBaN w Stycznia 15, 2012, 23:58:22 pm Taka lajt wersja Anonimowego z Depp'em w avatarku.Z Alyx.
Zupełnie nie pamiętam. U Leenka kojarze tylko Alyx i jego różowy awatar ze starego Gameonly, kiedy życiem tętniła strona główna jeszcze, a on zwał się Fanboy_hater.