Witam,
Analogicznie z moim tematem o X360
http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=3561.0Zakładam podobny o PS Vita.
Podskoczyłem w nocy na premierę PS vita, nie zaszkodzi najeść się, napić i polansować za darmoche :hyhy: :hyhy:
Odebrałem swoją konsolę (model wifi)+ Uncharted + Starter kit + darmowa karta 4GB (wartosc 89 zl - GRATIS dla 50 pierwszych
bym zapomnial o najwazniejszym o ciastku z denaturatem:
Tak jak pisałem poprzednio konsola jest bardzo lekka i sprawia wrażenie podróbki klasycznego Japońskiego PSP(pierwsze egzemplarze mialy aluminiowy rant - i wazyly swoje). Dodatkowo pachnie tandetnym plastikiem. być może wymagałem więcej od sprzętu z 2012 za takie pieniądze, ale za bardzo przywykłem do iphone4 i ipad.
zawartosc pudelka:
guziki są mniejsze od tych z PSP i Dualshock3. bardziej przypominają 3DS. gałeczki sa umieszczone nisko. w praniu wyjdzie jak z ergonomia, domyślam się ze inaczej się nie dało.
Ekran dotykowy: boski kontrast i odwzorowowanie kolorów.
Tu sony zaszalało:)
miniaturowa karta pamieci:
Pudełeczka od gier, wyglądają jak pomniejszone opakowania filmów bluray:
Starter kit
Etui - skarpeta / Etui podróżne zamykane na rzep, smycz, folia na front, ściereczka, pudełko na carty.
Konsolka właśnie pobrała nowy soft więc znikam pograć:)
porownanie z PSP-1000
Jeśli macie jakieś pytania, pisać śmiało. Jeśli chcecie jakieś zdjęcia, porównania do 3ds, ds, iphone, ipad. to czekam na info.
Na chwile obecną połączyłem konto PSV z PS3, jutro pobieranie dem, a dziś jeszcze Uncharted:)