Platynka wpadła, a raczej dwie. 100% zdobyłem na Vita, po załadowaniu wersji na PS3, wszystkie trofea automatycznie weszły od razu. Tak więc jednym wysiłkiem, są aż dwie platyny. Dla łowców trofeów okazja nie do przegapienia
Nie zapowiadałem się na 100% ale gierka mocno wciąga i jak już kilka trofików wpadło, pomyślałem, że jednak zmuszę się do zdobycia platyny. Najgorsze było przejechanie wszystkiego poniżej 40 minut. Dużo zyskuje się na drifcie, więc warto tam pomęczyć się trochę. Do tego mocno irytytowały mnie tory z Apocalypse oraz buggy, nie potrafiłem tym poprawnie jeździć. Na deser oczywiście te najszybsze samochody, jeden błąd i od nowa. Na szczęście tutaj wyścig czasowy trwa 10 sekund, więc tak nie irytuje.
Trzeba zakupić dodatek i dalej męczyć temat. Szkoda tylko, że nie można pościgać się online, bo robiąc 100 % gra mi sie po prostu skończyła. Można pościgać się z duchami, ale mam wrażenie, że wiele z nich robi o jedno okrążenie mniej niż ja, bo takie czasy są niemożliwe. W sumei to polecam, 22 zł to nie majątek, a pograć można.