12 graczy na konsolach? Mało... Mi się wydawało, że tych 16 to wcale nie tak wielu...w ostatnich meczach rozegranych przeze mnie czasami nie było żywej duszy obok "pod'a" i można było stać tam spokojnie przez dosyć długi czas...
Mapa Airport jest dość specyficzna - dużo ciasnych korytarzy, kapsuły ustawiane są w dość ciasnych, zamkniętych miejscach i można dostać konkretny wpie**ol wpadając tylko w obszar, gdzie znajduje się punkt przejęcia (nie możesz stać przy kapsule - bo przeciwnik "Air Stomp" z powietrza i zdejmuje od razu, jak masz szansę na przyczajkę i obronę punktu, to zaraz snajper zdejmuje, albo typ z kamo i obrzynem się na Ciebie zaczai, typy ze Swarmerem, a teraz, gdy otwarta beta już tyle trwa, wielu graczy pewnie biega z Typhoonem). Zdejmiesz jednego przeciwnika, a dwóch innych w tym momencie już Ci ładuje po plecach
Nie ukrywam, tryb Crash Site to szybki generator punktów i na Airport zmusza do ciągłej zmiany położenia - nie warto kampić, ale chaos przy 12 graczach czasem jest wręcz męczący. Co ciekawe, na mapie Museum nie jest źle, pewnie przez inny układ i fakt, że dużo graczy kampi z łukiem bądź snajperką, bo lokacja jest pod to idealna. Ciekawy jestem pozostałych map i trybów on-line.