film na Blu Ray kosztuje polowe tego co gra a oferuje 1.5 godziny bez zadnej interakcji ...
Sorka Nakimushi, ale jak mi zależy na jakimś filmie to idę do kina za te właśnie maks 20zł.
W kwestii blu-ray to te, które właśnie mam zamiar kupić trwają po ok. 2,5 godziny i mają dodatków drugie tyle. Bo kupno filmu na blu-ray/dvd dla samego filmu jakoś niezbyt mi pasuje, a zakulisowe filmiki z ulubionych produkcji chłonę ostro
Zapewne się domyślasz, o co chłopakom chodzi - że takie serie spłycają nam rynek. A robione są w dużej mierze na odwal się bo seria sprzedaje się niebotycznie więc po co się starać nad wyraz?
Co do CODa to też uważam, że 200zł za te gry to zdzierstwo od czasów MW2. Wystarczy popatrzeć na ostatnie Gearsy: Singiel minimum 10 godzin, co-op 2-4 osób, rozbudowana horda 2.0, tryb bestii i masywny multiplayer z mnogością trybów i po miesiącu z pierwszym mappackiem gratis. Za ile? 179zł na premiere. Jeszcze przed premierą, gdzieś w temacie pisałem, że to będzie chyba jedna z najbardziej opłacalnych gier tej generacji.
W kwestii Assassin`s Creeda jestem w stanie jeszcze wybronić. Każda część, mimo niezbyt dużych zmian w rozgrywce (od dwójki), jednak oferuje całkowicie inne miasta/otoczenie to jednak dostajemy kilka niezłych dodatków do hmm.. do rozgrywki (nie pisać, że przeczę samemu sobie - wiecie o co chodzi). A trójka zaoferuje nam podobno bardzo dużą zmianę. Co już samymi nowinkami nt. tego co się będzie dziać poza miastami (skakanie po drzewach, polowanie) jest jedną z tych dużych nowości.
W telewizji film kosztuje ~30 gr, przeliczając liczbę filmów na miesięczny abonament.
Gdzie mogę pograć w AC za ~ 2 zł, czyli tyle ile to warte?
Becet spokojnie, w TV nie mamy najnowszych filmów, a mówimy o nowościach