Nie znalazłem tematu, więc sądzę, że można zacząć, bo kolejne E3 już za miesiąc
Czego oczekujecie ? Ja nie ukrywam, że najbardziej liczę na Sony, zwłaszcza po ostatnich doniesieniach, że mocno będą skupiać się na grach. The Last of Us i God of War mają pewny występ, ale firma posiada jeszcze wiele swoich firm i czymś mogą nas przecież zaskoczyć. Np. nie wiemy, co porabiają twórcy Killzone, Media Molecule także swoje LBP 2 wydało już jakiś czas temu, Evolution Studio podobnie. Ciężko powiedzieć, co z The Last Guardian, o GT6 raczej nie mamy co marzyć
Raczej Sony nie pokusi się o wykupienie jakiejś gry dla siebie, ale pewnie doczekamy się jakiś ekskluzywnych wydań od EA.
Od Microsoftu niczego nie oczekuję, strasznie się zawiodłem rokiem czasu, kiedy posiadałem xboxa, a byłem bez ps3. Nie trafia do mnie ta konsola jak i gry na własność, Sony ma lepszą różnorodność i po prostu IMO lepsze tytuły.
Nintendo się nie interesuję, ich bajery mnie nie przekonują i nie mam zamiaru grać tabletem.
A tak poza tą trójką, liczę, że Valve pokaże jednak Half Life 3
No i na pokaz GTA V, może wystąpi u Sony, bądź Microsoftu :]
Temat można przykleić, a wywalić ten z Tokio, który tkwi już tam chyba zbyt długo ^^
Konferencje:
Microsoft. 4 czerwca godz. 19 czasu polskiego.
EA, 4 czerwca godz. 22
Ubisoft, 5 czerwca o północy
Sony, 5 czerwca o 3 w nocy
Nintendo, 5 czerwca o 18<Lupi> Więcej Info - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=475699 </Lupi>Jeżeli podałem złe godziny, niech mnie ktoś poprawi.