0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Medal Zajebisty
Burnout Paradise: Most Wanted
Wyjmie grę i powie - tarniak, to dla ciebie :*
Z ostatniej chwili - Nintendo zapowiedziało drugą konferencję, która odbędzie się w środę. Cała godzina poświęcona 3DSowi
Postęp względem Kary niesamowity
No gierka wyglądała dobrze, ale nie wytłumaczyli co to będzie i na co wyjdzie.
Trzeba przyznac, ze Ubi ma najlepsza prezenterke, strasznie naturalna babka jest i nie brzmi jakby wywalila wszystko na blache.
Cytat: Moldar w Czerwca 05, 2012, 01:22:15 amNo gierka wyglądała dobrze, ale nie wytłumaczyli co to będzie i na co wyjdzie.Ostatnio wszystko wychodzi na wszystko
Cytat: _ReD_ w Czerwca 05, 2012, 00:45:20 amTrzeba przyznac, ze Ubi ma najlepsza prezenterke, strasznie naturalna babka jest i nie brzmi jakby wywalila wszystko na blache. Na mnie nie sprawiła zbyt pozytywnego wrażenia. Wszystkie te śmiechy i żarty wydawały mi się naciągane, a w dodatku strasznie się darła.
Cytat: POK w Czerwca 05, 2012, 01:26:46 amCytat: _ReD_ w Czerwca 05, 2012, 00:45:20 amTrzeba przyznac, ze Ubi ma najlepsza prezenterke, strasznie naturalna babka jest i nie brzmi jakby wywalila wszystko na blache. Na mnie nie sprawiła zbyt pozytywnego wrażenia. Wszystkie te śmiechy i żarty wydawały mi się naciągane, a w dodatku strasznie się darła.A gdzie sie darla, nie przyzwyczajony jestes do glosnego mowienia
tak w ogolę to parę dni temu nakimushi mówił coś ze pokażą grę na next gena