0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Kert w Czerwca 07, 2012, 20:00:57 pmStare tzn.? Z tych, co pamiętam to były wariacje logotypu z czcionką "spidermana" i w sumie każda lepiej się komponowała (pomijając wersje "Platinum") z artami okładek w ciemnej tonacji, niż ch**owy kontrast z biało-zielonym tłem opakowań do gier z XO.Tak, te. Dla mnie były brzydkie, a grzbiety pudełek to już w ogóle padaka.
Stare tzn.? Z tych, co pamiętam to były wariacje logotypu z czcionką "spidermana" i w sumie każda lepiej się komponowała (pomijając wersje "Platinum") z artami okładek w ciemnej tonacji, niż ch**owy kontrast z biało-zielonym tłem opakowań do gier z XO.
Trzeba chyba wreszcie w jedynkę zagrać.
http://www.joystiq.com/2012/08/16/castlevania-lords-of-shadow-2-coming-to-pc/
Omójbosze genialny, jaram się strasznie!
Już widzę, jak będziemy spacerować po tych łańcuchach w tle i podziwiać z oddalonej kamery różne sekcje zamku.
Gab ma teraz lepszego skilla !
Cytat: Ryo w Listopada 29, 2012, 08:44:36 amWPIS
Narracja jest tak absorbująca, że człowiek musi zobaczyć co tak na prawdę działo się w 1 części.
imo klimatem i designem Lords of Shadow kosi przygody Kratosa.
Cytat: andryush w Grudnia 11, 2012, 10:02:51 amNarracja jest tak absorbująca, że człowiek musi zobaczyć co tak na prawdę działo się w 1 części. Koniecznie obczaj jedynkę.Cytat: Kert w Grudnia 10, 2012, 23:01:47 pm imo klimatem i designem Lords of Shadow kosi przygody Kratosa.