Cytat: inż. windomearl w Lutego 05, 2014, 08:01:01 amCytat: Zielarz w Lutego 05, 2014, 07:40:11 amMoże jednak szkoda, że zabrakło nadzoru Kojima Productions.Chyba jednak dobrze, bo dostali byśmy prolog za 200 zł i później dwa dodatki z pełnym zakończeniem za kolejne 200.Pamiętaj że C:LoS ceniona jest za fabułę i epickość, koniki Kojimy, który zresztą głównie w reżyserii i fabule dopomagał z tego co pamiętam (inna sprawa że w 9tym czapterze dalej fabuły nie znalazłem).
Cytat: Zielarz w Lutego 05, 2014, 07:40:11 amMoże jednak szkoda, że zabrakło nadzoru Kojima Productions.Chyba jednak dobrze, bo dostali byśmy prolog za 200 zł i później dwa dodatki z pełnym zakończeniem za kolejne 200.
Może jednak szkoda, że zabrakło nadzoru Kojima Productions.
Moja o ile będzie to i tak wcześniej niż Wy sobie zagracie. A jako, że oceny mam surowe może być ciekawie, zwłaszcza za grafe .
I wiem za co jest ceniona Cast, bo przeszedłem dwa razy i mogę się uznać za fana LoS.
Chyba 1,5 raza, bo Ci się save zjebawszy
Cytat: Xell w Lutego 05, 2014, 09:15:35 amPamiętaj że C:LoS ceniona jest za fabułę i epickość, koniki Kojimy, który zresztą głównie w reżyserii i fabule dopomagał z tego co pamiętam (inna sprawa że w 9tym czapterze dalej fabuły nie znalazłem).I wiem za co jest ceniona Cast, bo przeszedłem dwa razy i mogę się uznać za fana LoS.
Pamiętaj że C:LoS ceniona jest za fabułę i epickość, koniki Kojimy, który zresztą głównie w reżyserii i fabule dopomagał z tego co pamiętam (inna sprawa że w 9tym czapterze dalej fabuły nie znalazłem).
Więc za co? Bo jeśli nie trafiłem z fabułą i epickością to się trochę pogubiłem...
Dla ciekawskich starcie z Toy Makerem:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Czuje, ze ta część będzie do dupy
Cytat: pachu w Lutego 05, 2014, 18:08:32 pmCzuje, ze ta część będzie do dupy Zobaczymy jak fabuła, bo klimacik wygląda fporzo na razie.
Mnie najbardziej ciekawi porównanie artbooka z kolekcjonerki z tym, który będzie do kupienia oddzielnie - jak bardzo będą się pokrywały.
If you can’t wait any longer to sample Castlevania: Lords of Shadow 2 then be sure to download a demo for the game which will be available from tomorrow, February 11th. So far the demo has been confirmed for PS3 and PC but it’s likely that it will also show up on the Xbox Games Store this week, most probably as a timed Gold exclusive.
Jutro demo:http://www.el33tonline.com/post/2014/02/10/castlevania-lords-of-shadow-2-demo-out-this-week/CytujIf you can’t wait any longer to sample Castlevania: Lords of Shadow 2 then be sure to download a demo for the game which will be available from tomorrow, February 11th. So far the demo has been confirmed for PS3 and PC but it’s likely that it will also show up on the Xbox Games Store this week, most probably as a timed Gold exclusive.
Co to znaczy gowna i czemu sa dwie?
Dział recenzji otwieramy Castlevanią: Lords of Shadow 2, która wywołała w redakcji zażarte spory i ostatecznie doczekała się sporej kontrrecenzji, w której inny redaktor wyraża na temat gry opinię znacząco inną niż autor głównego tekstu.