Demo tragicznie wyglądało a w pełnej wersji grafa nawet mi się podoba
.
Zlikwidowali pikseloze obraz teraz jest ostry a na dodatek animacja płynniejsza niż w demie. Tekstury poprawione, oświetlenie daje rade a twarze na zbliżeniach wykonane są całkiem dobrze. Nie mam pytań jest dobrze sam gameplay też wydaje się grywalny. Muza lepsza niż jedynce.
To tyle, wątpie czy coś już napisze bo pewnie zaraz będzie kolejny ban. Proponuje Wam wyżej wzajemnie się zbanować, jak Wam tak dupę ściskam. Może tak opcje ignore któryś z Was naprawiłby
. Co do gry to jak na pierwszą godzinę jeśli o mnie chodzi to zero rozczarowań.
Poniżej dzisiejsze adnotacja:
Gram już prawie 10 godzin giera wciagą jak jedynka. W tej chwili przestawiło mnie na:
Jednym bossie przed który trzeba się chować jak w MGS i w żadnym wypadku nie chodzić po liściach. Ten gość to krewny tej kozy co spotkaliśmy ją po raz pierwszy w lesie w jedynce. Trudny ten etap, że szok
Spodziewałem się crapa a dostałem bardzo fajną giere. Castel 2 jest bardzo różnorodny w porównaniu z jedynka co chwile mamy inny gameplay.
Nie wszystkim do gustu może trafić zbyt dużo miejscówek, które sie dzieją 1000 lat po jedynce to samo dotyczy zagadek żadnej jeszcze tak naprawdę nie było nie licząc mijania przeciwników w skradankowy sposób a gram już 10 godzin. Na minus to zbyt mało różnorodne lokacje, przez ten czas to głównie miasta i zamki. Dopiero niedawno pojawiła się zimowa lokacja, ale znów zamek w okolicy hehe.
Giera pewnie będzie długa bo malo parametrów mam podkręconych. Na ta chwile jak dla mnie jest dobrze.