Odkopię bo skończyłem.
Jak to mam w zwyczaju zacznę od narzekania: czemu postać tak wolno chodzi!! Czasem przydało by się aby podbiegła. Druga wada--kamera, nieraz potrafi nagle zmienić położenie przez co albo idziemy w miejsce z którego przyszliśmy, albo wchodzimy w ściany. Wczytywanie rozdziałów też mogło by być szybsze.
A teraz najlepsza część czyli zalety
A tych jest sporo:grafika--niektóre ujęcia zahaczają o fotorealizm, w szoku byłem jak ta gra potrafi wyglądać.
Fabuła--no wiadomo w pewnym stopniu można sobie"ułożyć"własną, ale ogólna koncepcja z paranormalnymi zdolnościami bardzo mi się spodobała. Do tego gra wrzuca nas w różne wydarzenia porozrzucane na osi życia Jodie, przez co miejscówki często się zmieniają. Niekiedy to film akcji, a zaraz dostajemy horrorem i dramatem.
Szczególnie spodobała mi się misja na domówce, gdzie była możliwość zemsty na dręczących nas nastolatków, poczułem się trochę jak w Carrie
Ogólnie gra....czy raczej mocno interaktywny film, nie jest dla każdego, ale jak podejdzie nam taka koncepcja to wciągnie nas na maxa.
Czekam na 2 na PS4
9/10