LOL, nie ma to jak płakać że gra wyjdzie na obecną generację Grafika jest świetna, ale nie jest niczym niemożliwym dla obecnej generacji. Chociaż AA na pewno będzie kijowe.
bzdury jakies
Ciewake jakie to bedzie mialo wymagania.
ale grafika to nie wszystko...
Przeprosiłeś się z nintendo?
Eeee...mysle ze nie bedzie tak zle z wymaganiami:p
Myślałem, że to prezentacja nowych funkcji iPhone 5.
Cytat: Magik w Czerwca 05, 2012, 13:46:45 pmEeee...mysle ze nie bedzie tak zle z wymaganiami:pKonsolowcy i tak będą grać w HD aka 30FPS 1280x720 aka 24FPS na PS3 + chrupie. To i może pójdzie gra nawet na konsolach obecnej generacji.
Eurogamer rowniez potwierdza currentgeny, kuzwa mac:http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-05-ubisofts-watch-dogs-unveiled-platforms-not-yet-disclosedPS. Mimo wszystko nie wierze, ze wydadza to na PS3 i 360. Przeciez ludzie ich zjedza (doslownie) po prezentacji wykastrowanej wersji.
Cytat: monio4 w Czerwca 05, 2012, 12:46:37 pmPrzeprosiłeś się z nintendo?Z Nintendo się przeproszę, jak grę na nie zrobią bracia Hauser
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Dla mnie tez jak narazie gra targow. Czekam na wiecej info na temat interakcji z innymi graczami. Moze robia cos ala anulowany The Crossing Arcane Studios? Czyli asynchroniczny multiplayer.
Ciekawe czy ten karambol na skrzyżowaniu to skrypt.
Cytat: KKRT w Czerwca 05, 2012, 17:22:34 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Dla mnie tez jak narazie gra targow. Czekam na wiecej info na temat interakcji z innymi graczami. Moze robia cos ala anulowany The Crossing Arcane Studios? Czyli asynchroniczny multiplayer.Nie gra a grafika, mylisz pojęcia.
Cytat: Ogur w Czerwca 05, 2012, 19:02:19 pmCiekawe czy ten karambol na skrzyżowaniu to skrypt.Watpie, w kazdym GTA samochody zatrzymywaly sie na swiatlach, wymusic by jechaly jak swiatla wszedzie sa zielone to nie problem.