Autor Wątek: Watch Dogs  (Przeczytany 141563 razy)

Mrocz

• Gość
Odp: Watch Dogs
« Odpowiedź #1000 dnia: Maja 26, 2014, 15:34:24 pm »
Wisicie mi za pranie dywanu, bo po tym porównaniu odpaliłem GTA IV i go zarzygałem

To już teraz porównujemy do IV? W końcu mówisz z sensem Irek :)

Zaraz zaczniemy do GTAIII porównywać ;)

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #1001 dnia: Maja 26, 2014, 15:35:19 pm »
Pojebani jesteście fest  :wtf:

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1002 dnia: Maja 26, 2014, 15:35:35 pm »
Wisicie mi za pranie dywanu, bo po tym porównaniu odpaliłem GTA IV i go zarzygałem

Ta gra ma 6 lat i chodzi na innej generacji konsol. Jakby zrobili reedycję na PS4 to by zjadła WD dupą.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1003 dnia: Maja 26, 2014, 15:37:44 pm »

Ta gra ma 6 lat i chodzi na innej generacji konsol. Jakby zrobili reedycję na PS4 to by zjadła WD dupą.

Zawsze można poszukać screenów z PC na 1920x1080p... (albo przynajmniej 900p :troll: )

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #1004 dnia: Maja 26, 2014, 15:44:21 pm »
Pojebani jesteście fest  :wtf:
Ale przyznaj Iras, że to trochę siara, iż gra z poprzedniej generacji prezentuje się lepiej pod kątem fizyki, realizmu itd., aniżeli mega AAA next gen title. Farsa jak ch** moim zdaniem.

wsciekly_blondyn

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #1005 dnia: Maja 26, 2014, 16:12:28 pm »
Tak jak już pisałem jedyna platforma do tej gry to pc ,jeśli chcesz się cieszyć grafiką.
Oczywiście jak ma ktoś 4k http://imgur.com/edit

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1006 dnia: Maja 26, 2014, 16:16:12 pm »
Ale przyznaj Iras, że to trochę siara, iż gra z poprzedniej generacji prezentuje się lepiej pod kątem fizyki, realizmu itd., aniżeli mega AAA next gen title.

Problem w tym, że nie prezentuje się lepiej. Sorry, ale to porównanie jest tak absurdalne, a filmik tak tendencyjny, że w ogóle nie zamierzam się w temat zagłębiać. Po prostu gorąco polecam odświeżenie sobie GTA IV.

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #1007 dnia: Maja 26, 2014, 16:49:27 pm »
Na PC w ustawieniach max? Jak najbardziej (jeśli rusek nie kituje, to powyższy gameplay jest właśnie z pc na max). Kilka razy bardziej wolę swojskiego i jajcarskiego Bellica, niż Aidena bez stylówy taplającego się w płaszczu i czapce w jeziorze Michigan (chyba, że teren w WD jest tak mały, że pominięto ten akwen).
Iras piszący o tendencyjności w temacie WD to lolek warty zapamiętania.
« Ostatnia zmiana: Maja 26, 2014, 16:52:17 pm wysłana przez Kert »

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1008 dnia: Maja 26, 2014, 17:23:48 pm »
Koleś robi jakiś plusk samochodem do wody i sugeruje, że w w_d jest gorsza fizyka? Czy to nie jest tendencyjne?

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/BKxpLwOiPnQ?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/cIOdX-hsb0o?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

I co Kert, ciągniemy dalej? Naprawdę nie widać tych sześciu lat różnicy?

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #1009 dnia: Maja 26, 2014, 17:27:38 pm »
Watch_Dogs (2014) wygrało z GTA IV (2008)

EDIT: Na razie tylko w pływaniu!

Kert

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1010 dnia: Maja 26, 2014, 17:28:48 pm »
Ależ nigdzie nie napisałem, że filmiki nie są tendencyjne, stwierdzam jedynie, że takie słowo wystukane przez Ciebie na klawiaturze jest mocno kuriozalne.
Filmiki wrzuciłem dla "loleczków" i nie zawiodłem się, bo prawdziwy rycerz Ubi broni czapki Aidena, jak może 8)

Klosz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #1011 dnia: Maja 26, 2014, 17:30:33 pm »
Iras, ale woda to nie wszystko, jak wytlumaczysz reszte argumentow, a po drodze wyszlo GTA V.
'Muzyka uzywana jest do ksztaltowania ludzkiego umysłu. Moze byc mocna jak narkotyk, lecz jest o wiele niebezpieczniejsza, gdyz nikt nie traktuje powaznie manipulowania poprzez muzyke.'

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1012 dnia: Maja 26, 2014, 17:43:29 pm »
Naprawdę liczycie, że będę cały ten filmik na czynniki pierwsze rozkładał? Pieprzę was  :D

Jak ktoś wierzy, że GTA robi bardziej od Watch_Dogs - proszę bardzo, głupota nie jest zabroniona.

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #1013 dnia: Maja 26, 2014, 18:15:44 pm »
Jak ktoś wierzy, że GTA robi bardziej od Watch_Dogs
No chyba nie ma nikogo kto uważa, że jest odwrotnie, nie? :)

Straszakq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 111
« Odpowiedź #1014 dnia: Maja 26, 2014, 18:28:59 pm »
To jest spoko  :lol:

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1015 dnia: Maja 26, 2014, 18:38:19 pm »
No chyba nie ma nikogo kto uważa, że jest odwrotnie, nie? :)

Technicznie? Oczywiście, że w_d robi znacznie bardziej. Reszta okaże się jutro.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #1016 dnia: Maja 26, 2014, 19:08:55 pm »
Chciałbym przypomnieć, że porównujemy grę z PS3 z grą z PS4 co już samo przez się coś znaczy ;)

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1017 dnia: Maja 26, 2014, 19:16:31 pm »
A czy ja zacząłem te absurdalne porównania?

Kert

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1018 dnia: Maja 26, 2014, 19:22:26 pm »
Nie, rusek ciągnący WD z torrentów. Jak widać po dyskusji nie tylko u nas na forum, nie bezpodstawnie. 8)

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1019 dnia: Maja 26, 2014, 19:38:18 pm »
Sorry, ale to porównanie jest tak absurdalne, a filmik tak tendencyjny, że w ogóle nie zamierzam się w temat zagłębiać.
Bo przemawia na korzyść GTA IV :) Zniszczenia samochodów, dynamiczne oświetlenie, nawet ślady w wodzie po strzałach. Żeby tego nie było na next genie? Już widzę jakbyś szydził gdyby było odwrotnie ;)

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #1020 dnia: Maja 26, 2014, 19:41:50 pm »
A czy ja zacząłem te absurdalne porównania?
Absurdalny to jest brak jakiegokolwiek przywiązania do szczegółów w Watch_Dogs. Ta gra poza swoją fasadą nie ma nic do zaoferowania, o niczym tam nie pomyślano poza tym, żeby rdzeń gry był open-world. Nic tam poza tym nie ma. Świat, jego właściwości i prawa to poziom nawet za GUNem z PS2. I własnie to jest najsmutniejsze, bo pierwszy film obiecywał zupełnie odwrotną sytuację.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1021 dnia: Maja 26, 2014, 20:48:30 pm »
Jebiesz Lupi ogólnikami, a nawet nie potrafisz napisać czego ci w w_d brakuje. Na gafie ludzie grają i twierdzą, że świat jest równie bogaty (niektórzy piszą, że nawet bogatszy) co w GTA i RDR. Chicago jest duże, żywe i autentyczne. Mamy co najmniej dobrą grafikę i masę zajebistych efektów napędzających fizykę, pogodę, etc. Gunplay podobno jest świetny. Stealth przypomina ostatniego Splinter Cella i lwią część gry można zaliczyć pocichu. Model jazdy jest czymś pośrednim między GTA IV i V, a widok z wnętrza samochodu sprawdza się podobno znakomicie. Do tego jest niespotykany do tej pory motyw kontroli nad miastem, gdzie można wysadzać przecznice, sterować sygnalizacją, podnosić mosty, zaciemniać całe dzielnice i robić w cholerę mniejszych rzeczy. Główne misje podobno są ciekawe, a na dodatek gra oferuje masę pobocznej zawartości. Rozumiem, że grafika na PS4 mogłaby być lepsza, ale nie wiem jak bardzo ktoś z Ubisoftu musiał cię skrzywdzić, że piszesz takie bzdury.

Bo przemawia na korzyść GTA IV :) Zniszczenia samochodów, dynamiczne oświetlenie, nawet ślady w wodzie po strzałach. Żeby tego nie było na next genie? Już widzę jakbyś szydził gdyby było odwrotnie ;)

Zniszczenia samochodów obecne - gnie się blacha, tłuką szyby, odpadają elementy i zajebiście wygląda dym spod maski. Dynamiczne oświetlenie przecież jest - lol, a jeśli chodzi ci o cienie ze świateł samochodów no to cóż... Jeszcze się z tym na konsolach nie spotkałem - widocznie za duże obciążenie dla sprzętu. Ślady na wodzie po strzałach to pierdółka, którą chyba można wybaczyć, biorąc pod uwagę, że w całości wykonanie wody raczej nie ma sobie równych.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #1022 dnia: Maja 26, 2014, 20:59:09 pm »
je**esz Lupi ogólnikami, a nawet nie potrafisz napisać czego ci w w_d brakuje.
Przywiązania do szczegółów na takim poziomie:

http://www.computerandvideogames.com/431236/features/50-insane-details-you-probably-missed-in-gta-v/

http://uk.ign.com/articles/2013/09/30/100-little-things-in-gta-5-that-will-blow-your-mind

Nie miałem zamiaru wdawać się w konkretne przykłady, bo jestem w stanie przewidzieć, że albo uznasz, że oczekuję dokładnie tych samych motywów nawet na elementach, których w WD nie ma (co jest nieprawdą, bo chodzi mi o ogólny poziom szczegółowości) albo zaczniesz wyciągać najgorsze przykłady z tych wielkich list i dyskusja zatoczy koło. Nie jesteś w stanie nawet przyznać, że dorysowywanie aut z powietrza i ich powtarzalność wypada śmiesznie w grze Ubisoftu.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1023 dnia: Maja 26, 2014, 21:27:29 pm »
Albo ogólniki, albo jakieś listy z netu w większości wypchane pierdołami typu "When wading in water, your clothes get wet - but only up to the point you actually waded. The rest of you stays dry". Poza tym skreślać grę tylko dlatego, że może mieć przywiązanie do szczegółów na trochę mniejszym od GTA poziomie, to już jest jakaś growa impotencja.

No i fan GTA pisze o powtarzalności samochodów w innych tytułach. lol

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #1024 dnia: Maja 26, 2014, 21:35:46 pm »
No i dokładnie o tym mówiłem :D Przez mniej więcej 3 godziny oglądałem łącznie rozgrywkę z WD i nie nazwałbym tego trochę mniejszym przywiązaniem :P Myślę, że na tym powinniśmy skończyć, bo i tak oboje pewnie zagramy w WD prędzej czy później.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1025 dnia: Maja 26, 2014, 21:57:33 pm »
No koniec możesz się tylko zastanowić ile z tych "insane-details-you-probably-missed" i "little-things-that-will-blow-your-mind" miałbyś szansę dostrzec w 3-godzinnym streamie.

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #1026 dnia: Maja 26, 2014, 22:07:02 pm »
No koniec możesz się tylko zastanowić ile z tych "insane-details-you-probably-missed" i "little-things-that-will-blow-your-mind" miałbyś szansę dostrzec w 3-godzinnym streamie.

W grze w której podstawowe "detale" są pomijane (chociażby ta nieszczęsna woda z hydrantu) raczej wątpię by były inne ciekawe detale.

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #1027 dnia: Maja 26, 2014, 22:45:26 pm »
mi wygląda na to, że zabrakło kilku miesięcy/roku na dopracowanie szczegółów. jakoś po prostu wierzyć mi się nie chce, że silnik nie pociągnie strzałów w wodę albo wgnieceń na samochodzie. co do szczegółów w gta, to chyba jasna sprawa, że rockstar jest lata świetlne przed ubi w robieniu sandboxów.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #1028 dnia: Maja 26, 2014, 23:24:59 pm »
Co by to było, gdyby ta gra wyszła razem z GTA 5 :troll:

Mnichu

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 53
« Odpowiedź #1029 dnia: Maja 26, 2014, 23:49:13 pm »

3DS friendcode: 1478-6316-9345
Nintendo Network ID: Mnichu

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #1030 dnia: Maja 27, 2014, 00:30:30 am »
Tzw. "wallhack". W końcu gra o hackerze.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1031 dnia: Maja 27, 2014, 01:40:34 am »
jakoś po prostu wierzyć mi się nie chce, że silnik nie pociągnie (...) wgnieceń na samochodzie

:whistle:

Klosz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #1032 dnia: Maja 27, 2014, 08:22:17 am »
Deformacji bryly na poziomie GTA ja tu nie widze.
'Muzyka uzywana jest do ksztaltowania ludzkiego umysłu. Moze byc mocna jak narkotyk, lecz jest o wiele niebezpieczniejsza, gdyz nikt nie traktuje powaznie manipulowania poprzez muzyke.'

Zielarz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 75
  • KILLZOWN3D
« Odpowiedź #1033 dnia: Maja 27, 2014, 09:34:27 am »
Dziś kolejna porcja hate'u z rana - z tego co słyszę gra poza przyzwoitą stroną wizualną (PC), nie ma za wiele do zaoferowania. Rozwaliło mnie dziś, jak dowiedziałem się, że nie każdy pojazd jest do wykorzystania. Static Mesh motoru w takiej grze?! Żenada.

Jeszcze gdyby było to jakieś mniejsze studio, albo gdyby gra nie była tak hypowana to część rzeczy by przeszło.

EDIT:

Popatrzyłem trochę jak kolega gra i tak - graficznie, mając w pamięci GTAV, uważam, że gra bardzo przypomina produkcję Rockstar. Gdyby robić porównania to będą elementy lepsze i gorsze, ale generalnie wygląda podobnie. Boli nagłe pojawianie się aut, cieni, ludzi - jest to bardzo widoczne. Nawet pomimo, że to ustawienia ultra na mocnym sprzęcie to gra przycina w dziwnych miejscach.

Auta można niszczyć, ale i tak nie w takim stopniu jak w GTA.
« Ostatnia zmiana: Maja 27, 2014, 09:41:41 am wysłana przez Zielarz »

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1034 dnia: Maja 27, 2014, 09:50:29 am »
PCGames: 86%

GamersGlobal: 9.0/10

DualShockers: 9.0/10

There’s no doubt on the fact that the strongest point of Watch_Dogs is the inordinate wealth of content it includes. There’s simply no way to run out of things to do (technically, you can’t) before you’ve spent at least a hundred hours traveling across Chicago, hustling, stealing, playing games, invading, hacking, running people over and simply having a whole lot of fun.

And that’s exactly what Watch_Dogs is all about: fun. You can sit in front of your TV for ten hours straight or just fire up your console for a ten minute spider tank trip, and you’ll leave satisfied. Watch_Dogs may not have the best story out there and certain elements may not be 100% perfect, but things mesh together in a beautifully large open world playground that will leave you wanting more, and will pretty much always have more to give.

Videogamer: 7/10

US Gamer: 5/5

Watch_Dogs combines an astonishingly detailed world, a gripping storyline, creative game mechanics, a myriad of missions and activities, and improvisational tactical sandbox gameplay to create a truly next-generation open world game. Phenomenal. No other word for it.

CraveOnline: 9.0/10

Watch Dogs is an example of how a big publisher can score big in the new generation by taking some risk. As far as I'm concerned, Ubisoft's risk has paid off handsomely with a new franchise that I can honestly call one of my favorites.

Slash Gear: No score

Watch Dogs is a great step forward for Ubisoft. It plays in a way that’s recognizable - we wouldn’t be surprised to see an Assassin running by - but it’s built on an engine that allows for a real diverse experience. In a few years time when we’ve got the processing power, we’ll be expecting Watch Dogs hacking to be expanded to every building and every piece of electronics.

Imagine an open-world Watch Dogs with a more traditional multiplayer experience - all buildings accessible and all players up against one another. Imagine how useless the stop lights will be!

Until then we’ll be excited to see how well this title does in the field. Watch Dogs is, after all, the first in a franchise.

Metro: 7/10

A highly enjoyable GTA clone but one that doesn’t quite have the panache of Rockstar’s best or the inspiration to make the most of its otherwise enjoyable gameplay concepts.

ausgamers.com: 8.9/10

Gamergen: 17/20

lazygamer.net: 8.0/10

Watch Dogs won't please everyone. Its shallow narrative and bland protagonist detract, but those looking for a finely-crafted open world game that eschews parody and satire for an overall darker tone will have a great time in Watch Dogs' digital Chicago.

Gametrailers.com: 8.9/10

Jeuxvideo.com: 18/20

Gamekult: 7/10 - Good

insidegamer.nl: 9/10

the escapist: 4.5/5

Bottom Line: Polished to a mirror sheen, and bursting with content, Watch Dogs is a great looking game with a thriving open world and an empowering premise. It suffers from being an amalgamation of every other major Ubisoft game, to the point where it doesn't feel as fresh as it deserves to, but it's still a varied, rich, thoroughly dense experience.

Recommendation: It's perhaps the most believable open world game out there, and it's pretty damn fun to boot. Sandbox fans will miss out if they don't scope it.

Giant Bomb: 3/5

Watch Dogs is a solid open-world game that doesn't do enough to set itself apart from the pack.

Gamespot: 8/10 - Great

gameinformer: 8.5/10

At the end of the day, Watch Dog's story works as a basic revenge tale, and the final few missions provide some gravity to the characters. Ultimately, however, the main draw of any open-world game is the gameplay, and while not perfect, Watch Dog's hacking abilities add an engaging and unique twist to the third-person action. Ubisoft has another deserved hit on its hands, and I look forward to seeing where the new series goes next.

Polygon: 8.0/10

Watch Dogs open world is trumped by its smart, layered mechanics

As an open-world game, Watch Dogs provides “enough” — enough sidequests, enough space, enough of a playground — to qualify, but it doesn’t quite place. Other games have nailed a better balance in optional activities and large-scale ambiance, including other games from Ubisoft Montreal itself. But when Watch Dogs focuses on the things it does better than anyone else, it finds an identity worth developing. As a hybrid open-world stealth-action game, it’s in a class by itself.

New Game Network: 83/100

Watch Dogs refines stealth action in an interconnected open world that's worth exploring

Joystiq: 4/5

Destructoid: 8/10 - Great

Impressive efforts with a few noticeable problems holding it back. Won't astound everyone, but is worth your time and cash.

Eurogamer.net: 7/10

Europe 1 - No score

Should you buy Watch Dogs? No need to beat around the bush: Watch Dogs is an excellent game, the first great game of the new console generation (PS4 and Xbox One). Thanks to an original, brillantly-handled theme -hacking- combined with a realistic and technically accomplished universe, the game manages to charm. But the lack of balance between shooting and hacking scenes, the sometimes uneven difficulty and the too often repetitive missions prevent the title from joining the greatest ones in video game history such as the previous episodes of GTA.

Visual-M Media: 4/5

The main story in Watch Dogs is great and so are the side missions. There’s a lot to do in the side mission and there’s a lot of them if you decide to step away from the main story. Where Watch Dogs suffer is in the driving mechanics, which would have made Watch Dogs an almost perfect game. Overall Watch Dogs is a great game and we would definitely recommend you pick it up and add it to your collection. Hopefully over the next few months to come there will be patches to improve the troubles that holds Watch Dogs back from being superb game in the open world genres.

Gamenguide - No score

As fun and amazing as it is (and as great as it looks on next-gen, even if it’s infuriating that a game on these systems still has some pop-up issues) you still can’t help but feel like it’s not different enough to make it stand out. That if a new GTA came swooping down to show people how things are done you’d forget this game even existed.

Maybe in the next iteration or two Watch Dogs will find its own personality and become its own unstoppable beast. There’s certainly a ton to like here, and you’ll spend hours upon hours sucked into it, exploring, collecting, and having fun with the multiplayer. It’s an immensely polished experience, it just didn’t have enough guts to try its own thing.

FanSided - 5.5

Metronews.fr - No score

On the footsteps of GTA V, Watch Dogs manages to stand out from its famed predecessor. Missions come one after another with a quick rhythm as you go across a futuristic Chicago, in a game which questions hacking and the protection of personal data. A great game made by a French studio. Cocorico!

Jeux Vidéo Magazine: 19/20

Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.

CeX: 5/5

Overall Watch Dogs is a fantastic start to an exciting franchise. From it's beautifully designed city that is a true joy to simply stroll around, to the epic hacking gameplay mechanic put in place, Watch Dogs has delivered on the promises it made during E3 2012. While the game isn't earth shattering, it's something that you'll end up pouring hours upon hours into. Whether it's reading the profiles of the countless inhabitants of Chicago, stopping crimes before they happen, jerking around with traffic lights, stealing money right from someone’s bank account, or cruising through the many city districts on offer, Watch Dogs is your home for the next few months.

Watch Dogs delivers on high expectations and gets a 5/5.

T4Mag: 9.5/10

Watch Dogs is a game that offers more in a package than it’s worth. With a single-player campaign running anywhere between 30-35 hours, an array of mini-games and a fully integrated multiplayer, this game has some serious teeth that will be a hot contender for Game of the Year 2014. If you’re a gamer, you will be hard-pressed to find a better value than what Watch Dogs has to offer. Bear in mind though that the game shares many parallels with GTA 5 and similarities between them both will be hard to ignore. But, given the fact that the combat mechanic and hacking in Watch Dogs is a step above GTA 5, we wouldn’t be wrong to assume that Ubisoft has a winner on their hands.

Gameblog (PS3): 3.5/5 - Good

Gameblog (PS4): 4/5 - Very Good - 'Must-have' label

Does Watch Dogs fulfill its contract, i.e. offering a true open-world game with interesting gameplay centered on hacking, all inside a huge, hyper-connected city? Yes, undeniably. An excellent first draft in this genre where GTA reigns, the Ubisoft title even competes with it in a beautiful way, by intelligently standing out thanks to an original approach. So, a very good game, even if it's not as technically impressive as its initial public reveal and despite a few flaws regarding the artificial intelligence of the enemies, a scenario we wish was more engaging, or a repetitive aspect fo rthe rougher players who'll rather use weapons instead of the numerous subtleties of hacking. Anyway, with its gargantuan content and a limited yet original online play, Watch Dogs imposes itself as a must-have on the PS4.

Wydaje się oferować całkiem sporo  :P

Mnichu

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 53
« Odpowiedź #1035 dnia: Maja 27, 2014, 09:54:16 am »

3DS friendcode: 1478-6316-9345
Nintendo Network ID: Mnichu

POK

• MIR
  • Reputacja: 171
« Odpowiedź #1036 dnia: Maja 27, 2014, 10:05:39 am »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1037 dnia: Maja 27, 2014, 10:10:45 am »
Łapówki w postaci tabletów pewnie o kilka punktów średnią podniosły.
« Ostatnia zmiana: Maja 27, 2014, 11:57:08 am wysłana przez el becetol »

Madman

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 36
« Odpowiedź #1038 dnia: Maja 27, 2014, 10:28:30 am »

<kopie leżącego>

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1039 dnia: Maja 27, 2014, 11:17:42 am »
http://fansided.com/2014/05/27/watch-dogs-review/#!QZkRW

Ultimately, it’s a game that feels like Ubisoft spent more time worrying about the look of it rather than the gameplay. It felt rushed, and it plays like a game that wasn’t truly ready for release. And though I tried to look at the positives this game has, the negatives just put too much of a damper on it to thoroughly enjoy a game that, I feel, has a great story concept just waiting to be utilized by the right people. Right now, it’s simply a game that will wear out its welcome much sooner than many would’ve believed.

5.5/10