Zacznijmy od tego, że:
Pierwszą opcję możesz od razu skreślić, bo już jest Rage.
Absolutną czołówka ta gra może i jest, ale na smartfonach, więc przydałoby się edytnąć pierwszą opcję. Ta gra wygląda ciut gorzej od NOVA 3 na ajpady.
A ten screen to w ogóle, miażdży Halo4
Nie wiem czemu mamy oceniać tylko singiel, zwłaszcza, że inne gry w trybie mp oferują znacznie lepszą grafikę, a do tego gejplej udostępnili nam tylko z dżungli, a dżungla to taka swoista kraina, że praktycznie zawsze wygląda najlepiej w danej grze. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale chyba możliwością wpakowania dużo low-res texturek trawska robi wrażenie.
Gra wygląda biednie i nawet fotorealistyczne postacie z początku trailera nie naprawia tego. Och wełt to byli real aktorzy, no ale w sumei mniejsza o to.
Kiedy już nas zaatakuje wielka piłka zrobiona najprawdopodobniej w chińskiej fabryce (oczywiście też, świecąca się tandetnymi wzorkami) to wracamy na ziemie uderzeni brzydotą tego wszystkiego.
Dżungla i przeciwnicy to jak wycięci z którejś części Ratcheta. Jak dla mnie nieudany zabieg łączenia kreskówkowej grafiki z realistyczną. O ile w Space Jam było to git, tak tutaj to nie specjalnie.
Architektura oczywiście beznadzieja, no ale co zrobić jak wszystko wyglada jak na tym screenie albo i gorzej.
Gra wygląda ubogo i w żadnej czołówce nie jest. Zwykły średniak, ale może ma fajny gejplej.