I poprawka - nie zbiłem piątek z żadnym. Bardziej mi na rozmowie zależało
No i pogadaliście? Czy zapodałeś standardowe: "Wonderful performance, come back to Poland soon"?
Zresztą dlaczego miałbym was pozdrawiać jak mi nawet nikt filmików weselnych nie ocenił...
Przecież Ci nie kazaliśmy, żebyś pozdrawiał Tarniaka
Spotkanie było zaraz przed samym koncertem.
Wygląda to tak, że się przechodzi wzdłuż stołu z jakąś rzeczą do podpisania i jak ktoś przed tobą przystanie to jest chwilka na pogadanie. Ale chyba ze wszystkich obecnych to sobie najwięcej porozmawiałem, z Joe Hahn`em. Trochę o trasie, o filmowaniu (wyreżyserował 18 ich teledysków), 2 zdania o jego przygotowywanej pełnometrażówce. Chestera poprosiłem żeby się darł jak najgłośniej. Jego dźwięczne "I will" prędko nie zapomnę heh.
Do Brada i Phoenixa czy im się podoba w Polsce, co ich nieco zaskoczyło, no i wiedziałem, że są od może 4 godzin w Polsce, ale odpowiedzieli, że całkiem fajnie.
A Tarniaka to bym chyba na wejściu pozdrowił
Wrażenie całkiem ciekawe bo jak wszedłem do pomieszczenia i zobaczyłem jak siedzą za stołem wszyscy to się poczułem jak bym był w monitorze i oglądał filmy zakulisowe
Ale może takie fazy są tylko po 4 godzinach snu i 14 na nogach
Svon uwierz mi, jak bym miał okazję i by to jeszcze puścili to spokojnie byś się załapał
No i nie można zapomnieć o Devilku i jego radarze na dziewczyny.
- znajdźmy jakiegoś browara
- o tutaj widzę na prawo
- (Devilek idzie w lewo)
- W PRAWO.
Sorka, musiałem
Ryo nie słuchałem jeszcze. Wiem tylko, że to jakiś projekt Chestera sprzed kilku lat.