Czy cichsza to jednak bym polemizował.
the poster refused to comment on what gpu or settings it was taken at, but he feels pcars is the best looking racer
No, ręce opadają, fakt.90% graczy godzi się ze stanem rzeczy, podczas gdy jedynie pozostałe 10% ma jakieś konkretne wymagania i oczekiwania. Nie dziwo, że branża wygląda dzisiaj tak jak wygląda.
Cytat: andryush w Stycznia 04, 2015, 14:08:22 pmNo, ręce opadają, fakt.90% graczy godzi się ze stanem rzeczy, podczas gdy jedynie pozostałe 10% ma jakieś konkretne wymagania i oczekiwania. Nie dziwo, że branża wygląda dzisiaj tak jak wygląda. No to narzekaj na zydboxa bo oni dali dupy. Sony może sie położyć i leżeć teraz dwa lata przez tych partaczy. Chcieli dymać bardzo graczy, podymają troche mniej ale jak widać po CoDach..opłaca sie.
Rustchynsky kategorycznie zaprzeczył na swoim Twitterze, że samochody, które oglądamy w trybie fotograficznym, to inne modele graficzne, w porównaniu z właściwą rozgrywką.
Tesslacja to nie podmiana na wyższy LOD, więc dev DC nie kłamał na swoim Twitterze
Cytat: andryush w Stycznia 05, 2015, 11:26:35 amTesslacja to nie podmiana na wyższy LOD, więc dev DC nie kłamał na swoim Twitterze No właśnie. A tak po za tym to niewielka różnica jest między tym Photomode a gameplayem.
Tylko, że jeszcze niedawno werja była taka, że w ogóle się nie różni ;p
Ja widziałem zawsze tylko delikatną zmianę aliasingu.
Statyczny obiekt zżera mniej mocy niż ruchomy.
Szczerze to widzę różnicę (inne oświetlenie? post process?), ale nie jestem w stanie stwierdzić czy któryś screen ma lepszą grafikę (a ma? bo ja nie widzę), czy po prostu ktoś odczekał na zmianę pory dnia i cyknął drugą fotkę... Poza tym jakim cudem mieliby podmieniać model jeżeli w Photomode masz te same składowe sceny i taką samą płynność jak w grze. Jeżeli coś by dodali, poprawili to fps by spadł
ame here. Nie wiem, który screen jest z photomode, bo nie widzę żeby jeden był lepszy od drugiego.
Na pierwszy rzut oka jest to niezauważalne, ale jak już się człowiek dowiedział, że takie coś funkcjonuje, to widać