Sylvan, ale pier**lisz...
Jakby Forza było w 30, to byłaby beka. Znasz inną symulację w 30 fps? DriveClub to arcade - tak samo jak Horizon 2, który też działa w 30 i nikt go za to nie je**e.
Porównanie rpg z otwartym światem do bijatyki? <facepalm>
Aha, filmik z Forzy pobrałem na gamersyde, odpaliłem na swoich 50 calach i nadal wygląda biednie.
A sam jesteś orędownikiem fotorealizmu w bijatykach, przecież to dwa chipki i tło.
Kz: SF. pamiętam jak dziś. 13 grudzień 2k13. Gra mnie absolutnie zachwyciła grafika. Nowa konsola, nowy TV, nowa gra, nowa jakość.
Niby fps, ale w trzydziestu. Nieistotne. Tylko Kryzys Trzeci mógł się równać.
9/10 to absolutne minimum za grafikę dla tej gry. Ale ten bieda deszcz....Nic to.
Ja bym tak nie fapił z tymi klatkami w symulacji, ponieważ znaczna większość graczy ma to w nosie, oczekują tylko przyjemnej gry, cieszącej oko i tylko kilku zapaleńców na forach onanizuje się faktem, ze w grze Soni krople przesuwają się po szybie lepiej niż gdzieś tam. I będzie to za 4 lata nowemu N4S wypominane, który i tak będzie miał bardziej szczegółowo skonstruowane trasy oraz pojazdy.
Also MH symulacją nie jest, a jakoś sześćdziesiąt osiągnął i to przy takiej rozdzielczości i niesamowitej jakości jak na tamte lata