Merc jest bez kosmetyki. Ruf juz pokazuje Ci wyrazna roznice. Ja tylko pokazuje co PD zrobilo tyle lat temu, i ile byli przed innymi.
Cytat: windomearl w Lipca 05, 2015, 14:06:10 pmNo i z czego tu sie cieszyc?Mając non stop 900p lub mniej to się nie dziwie, że to święto dla nich
No i z czego tu sie cieszyc?
To wklej tego Merca tak, żeby coś było widać.
Przypominam, że takie Unity na PS4 także działa w 900p, also Unity oraz Sunset to jedne z lepszych graficznie pozycji pomimo nikczemnej rozdzielczości.
Przykład na to, że wszystkie remastery powinny kosztować połowę ceny.
Kukuryku robi się Xbotem trzeba uważać
Cytat: Kyokushinman w Lipca 08, 2015, 19:43:10 pmPrzykład na to, że wszystkie remastery powinny kosztować połowę ceny.Niech sony uczy się od microsoftu jak się robi reastery.
Ograłeś to dawno temu na PS3 stąd takie podejście, ale są ludzie którzy nie mieli PS3 i z wielką chęcią zagrają w tego mega hiciora (po jego premierze aż wrzało przecież, prawidziwy kosior w bibliotece exów PS3) - szczególnie mam na myśli konwertytów (X360 -> PS4).Choć z ceną przesadzili, tu się zgadzam.
No ale jakby kosztował z 59 zł w PSStore to przecież byłoby spoko - to cena jest tu problematyczna a nie remaster sam w sobie.
Chociaż w sumie tam to czwórki nie ruszyli chyba, tylko te starsze części.
Jak się robi prawdziwy remaster to myślę, że pokażę Girsy 1 na Xbox One. Podnieść samą animacje i rozdzielczość to olewka i nic więcej graczy.
Forza Horizon 2 Photo Mode
Sunset to jedne z lepszych graficznie pozycji pomimo nikczemnej rozdzielczości.
Cytat: Kyokushinman w Lipca 10, 2015, 11:53:21 amJak się robi prawdziwy remaster to myślę, że pokażę Girsy 1 na Xbox One. Podnieść samą animacje i rozdzielczość to olewka i nic więcej graczy. Przecież w Girsach nic nie zmienili póki co Dokładnie taki sam remaster jak GoW3