Odpaliłem Wiedzmina 3 ja pier**le jakie ten tv ma kolory i ostry obraz .
Bravia W5500 wysiada obraz kryształ, ale płynność i stabilność w ruch chyba jednak na korzyść W5500.
Teraz pójdzie DriveClub, ale boję się trochę go odpalić bo u kumpla na W829 wyglądał trochę gorzej niż na W5500 a druga rzecz to spory ekran i pytanie czy Braviazja w tym nowy powstrzyma zęby na które narzekał Sylvan w swoim Sharpie?
Mateone plus spoko z Ciebie gościu.
Edit:
Włączyłem DriveClub.
Jak to wygląda na tym tv
Ryo kiedyś się skarżył, że na liniach wysokiego napięcia są zęby. Tutaj na Braviazji wszystko gładkie, idealne i niesamowicie ostre. W grze nie ma absolutnie ani jednej poszarpanej krawędzi
Na chwile obecną tv rozp**rdala.
Weź sobie teraz odpal assasins creed i zobaczysz co to znaczy grafika, może teraz twoja brawia odsłonie przynajmniej 50% piekna tej gry.
Wiem jaki jest piękny, ale ma za dużo graficznych wtop min. 900p, słabe tekstury otoczenia, beznadziejne włosy, tragiczna płynność itp.
Architektura i widoki to jednak nie wszystko aby być wizualną czołówką.
Co do nowego tvka to miał same zalety a teraz ma też wadę.
Motion flow nie spełnia moich oczekiwań w pełni. Jest masa trybów, ale żaden nie jest lepszy od tego co był w W5500.
Cztery tryby podnoszą rozdzielczość w ruchu, ale zaciemniają niestety ekran i płynność już nie ta.
Off oczywiście nic nie robi i mamy maziugę w ruchu, tak naprawdę jak ja mogłem kiedyś grać bez motion flow? Teraz to bym nie dał rady a i dzięki BoBaN że mi kiedyś doradziłeś
.
Z włączonym trybem standard czy płynny jest lepiej, dużo lepiej, ale to nadal nie to co motion flow na wysokich z Bravi W5500.
Grając np. w takie demo PESa 16 przy szybszych podaniach widać lekką utratę rozdzielczości w ruchu czego nie miało miejsca w starszym tv.
Dobrze, że to tylko w piłce widać, no ale niesmak jednak jest.