Mi się wydaje że to ja was bardziej karmie niż wy mnie.
Wrzucam posta i bach pod nim w chwile natychmiastowej kilka anty
W żadnym wypadku tutaj nie trolluje ponieważ wystarczy cokolwiek napisać np. ocena Metala 5 i już wyrzuty, że ta nota jest nic nie warta i po łebkach bo kartona nie używałem . Nie dałoby się na to jakoś normalnie odpowiedzieć?
A ty mrocz naprawdę tak mi się przejadłeś ze wręcz pragnę abyś mnie ignorował
Gdzie nie spojrzę to zaraz twój post po moim i to nawet w wątkach które cie nie interesują
Tylko minimalny plus może z tobą konkurować tutaj na forum w zjadaniu niestrawnych moich postów ba nawet filmik zrobił
Tobie się wydaje, a jak zwykle się mylisz
Problem w tym, że sam się wpie**alasz w dyskusje między ludzi i wszystkich dookoła wkurwiasz stąd ludzie reagują na twoje posty.
Zabawne jest to, że nikt nie broni tutaj komukolwiek mieć własne zdanie. Problem w tym, że sam Kyo regularnie próbujesz ludziom wciskać, że TYLKO TY masz rację co w zestawieniu z twoimi absurdalnymi poglądami na wiele spraw dodatkowo tylko wkur**a.
Tyle ode mnie, sytuacja się nie zmieni bo chyba 90% tego forum reaguje na twoje posty z beką lub z ostrym wkurwieniem. Zawsze ktoś będzie cię karmił bo twoje posty są po prostu zbyt absurdalnie głupie.
PS. Zabawne jest to, że jak ktoś poda ci totalnie niezbite dowody, których nie umiesz odeprzeć to automatycznie spada u ciebie w rankingu na sam dół
Unlimited zrobił zajebistą robotę tym filmikiem i dzięki temu jak ktoś z zewnątrz ogląda to forum to nikt na twoje głupoty się nie nabierze