'W tym roku Xbox One miażdży PS4 na płaszczyźnie gier na wyłączność'. Dżujo
W sumie biorąc pod uwagę, że Farming Simulator jest jedyną grą jaką ograłem w tym roku i jestem zadowolony, jestem w stanie stwierdzic, że jest to GOTY.
O ile obie konsole exami nie żyją, to Imo Microsoft wypada lepiej w tym roku.
Nie ale grał w Halo 5 wiec xbox ma lepszy lineup. Logiczne prawda?
No tak, brakowało Irasa i jego mądrości
No zajebisty argument ty dałeś, ile tych zajebistych exów ograłeś?Ostatnio częściej odpalam Xboxa, więc nie uważam, że wyrzuciłem pieniądze w błoto.
Cytat: Moldar w Listopada 20, 2015, 14:20:09 pmNo zajebisty argument ty dałeś, ile tych zajebistych exów ograłeś?Ostatnio częściej odpalam Xboxa, więc nie uważam, że wyrzuciłem pieniądze w błoto.Ja dwa. To dokładnie tyle samo ile Ty masz możliwość ograć na xboxie. Pozdrawiam.
Drogi Moldaru, więcej tu sarkazmu niż czystej prawdy. Pamiętaj o tym. Ale ty o tym dobrze wiesz, pozdro Moldar.
Mnie tego przypominać nie musisz w tym temacie, tylko chłopakom i tak żyłka pęka poza ten burdel.
N++
Cytat: Moldar w Listopada 20, 2015, 14:54:40 pmMnie tego przypominać nie musisz w tym temacie, tylko chłopakom i tak żyłka pęka poza ten burdel. No, ale po co zaczynacie te durne wojenki? Coś próbujecie udowodnić sobie czy nam? Ja tam problemów z tym, że gracie sobie na Xie nie mam, ale po ch** próbujecie udowadniać wszystkim, że Xbox niby miażdży PS4 jak to mocno zależy od punktu widzenia?
No i... Ja tu widzę większą pianę z pyska, że ktoś kupił sobie druga konsole, a nie na odwrót
Cytat: Moldar w Listopada 20, 2015, 15:38:12 pmNo i... Ja tu widzę większą pianę z pyska, że ktoś kupił sobie druga konsole, a nie na odwrót Że niby kto ma pianę z pyska?