Cytat: wsciekly_blondyn w Stycznia 07, 2016, 14:47:44 pmCytat: Krzysiu w Stycznia 06, 2016, 15:10:26 pm już to widzę jak Nintendo się dogaduje z Microsoftem w kwestii $ Microsoft kupi Nintendo i zabije przejmie jak Nokie
Cytat: Krzysiu w Stycznia 06, 2016, 15:10:26 pm już to widzę jak Nintendo się dogaduje z Microsoftem w kwestii $
już to widzę jak Nintendo się dogaduje z Microsoftem w kwestii $
Mrocz, to chat z twitch.
Ale ze co? Na konsoli nie raz otrzymywałem pogróżki od dzieciaków jak obrywali w fife.
Uwielbiam te gry gdzie 99% ekranu jest zajebane kolorowym chatem.
Cytat: Mrocz w Stycznia 12, 2016, 15:03:18 pm Uwielbiam te gry gdzie 99% ekranu jest zajebane kolorowym chatem. Może Ty nie lubisz, ale ktoś inny lubi. Jedna z największych zalet grania na PC, to to, że każdy znajdzie coś dla siebie.Bogaty katalog gier i ich różnorodność nie jest wadą.
A ktos powiedzial, ze jest albo, ze wszyscy nie lubia ekranu zajebanego chatem?
Nie doczytałem, że w wideo to nakładka z czatu twitchowego, i że Mrocz się boi liter.
Combo konsola i PC, to najlepsza opcja. Ja np. wyjścia nie mam żadnego, uwielbiam rtsy, mmo, moba, a te gatunki na konsolach to zwykłe odrzuty. Ale takie fpsy wolę już grać na konsolach padem.
Nie po to gramy w gry z piękną grafiką/widokami/klimatem by większość ekranu zajebane było kolorowymi literkami z tekstami "OMFG, LOOL, kur**, TWOJA STARA"
Cytat: Mrocz w Stycznia 12, 2016, 16:27:16 pmNie po to gramy w gry z piękną grafiką/widokami/klimatem by większość ekranu zajebane było kolorowymi literkami z tekstami "OMFG, LOOL, kur**, TWOJA STARA" Błąd. W grach zajebanych literkami nie ma czego podziwiac bo zazwyczaj nie ma tam ani grafiki ani widokow ani klimatu
Jedna z największych zalet grania na PC, to to, że każdy znajdzie coś dla siebie.Bogaty katalog gier i ich różnorodność nie jest wadą.
W takim grach MMO miałem zazwyczaj 3 okna, dwa dialogowe, trzecie combat log i klimatu i podziwiania widoczków w ch** więcej niż w niejednej grze
Pewnie nie, choć na rajdy okienek więcej zawsze było, ale to były prawdziwe rajdy, a nie jakieś pierdy jak w destiny.
No tak, zapomniałem, że w mmo nie ma gameplayu. Ot porównuje rajdy, destiny pomimo, że jest fpsem, ma te same zasady.
Pewnie tak:Super Klimat!
Cytat: windomearl w Stycznia 12, 2016, 16:16:52 pmA ktos powiedzial, ze jest albo, ze wszyscy nie lubia ekranu zajebanego chatem?No niedługo na tym forum nie będzie można wyrażać własnej opinii bez kogoś kto się uniesie honorem A potem krzyczą, że to niby my jesteśmy klapami PS. Na konsolach jest równie bogata (jak nie bogatsza) biblioteka gier, żadna to przewaga PC'ta
Cytat: Ogur w Stycznia 12, 2016, 16:11:37 pm Jedna z największych zalet grania na PC, to to, że każdy znajdzie coś dla siebie. Bogaty katalog gier i ich różnorodność nie jest wadą. To samo ktoś mógłby powiedzieć o Androidzie i byłoby w tym tyle samo prawdy.
Jedna z największych zalet grania na PC, to to, że każdy znajdzie coś dla siebie. Bogaty katalog gier i ich różnorodność nie jest wadą.
Cytat: Moldar w Stycznia 12, 2016, 16:38:57 pm W takim grach MMO miałem zazwyczaj 3 okna, dwa dialogowe, trzecie combat log i klimatu i podziwiania widoczków w ch** więcej niż w niejednej grze Poproszę jakieś przykłady.
Cytat: windomearl w Stycznia 12, 2016, 16:43:12 pm Cytat: Moldar w Stycznia 12, 2016, 16:38:57 pm W takim grach MMO miałem zazwyczaj 3 okna, dwa dialogowe, trzecie combat log i klimatu i podziwiania widoczków w ch** więcej niż w niejednej grze Poproszę jakieś przykłady. Eve online gameplay (Mrocz zamknij oczy):Eve online widoczki:
No nie? Tak jak ktoś napisze, że mu się gra z PlayStation nie podoba, albo że podoba mu się gra z Xbox'a i już sie "unoszą honorem". Jeszcze tego tutaj brakowało, żeby sie o PCtowe gierki tak unosili honorem!