To praktycznie można uznać za potwierdzenie że Halo, Gearsy i Forza zmierzają na PC. Gdyby było inaczej to spec od PR powinien zaprzeczyć, a nie jakieś lanie wody o miejscu do grania i tworzeniu ścian.
Sie zobaczy jak wyglada wersja na One w 720p, ale gameplay wyglada jak z gierki z kiosku za 19,99zl.
Najlepsze kaski dostanie PC i PS4. Xonia bedzie miec najgorsze wersje exow i multiplatform
Nie ma gier? klapki wam już zaorały oczy..
Ja tam jednak mógłbym to przeboleć bo na moim lapku to co najwyżej w małym okienku wieśka pierwszego zaliczyłem i jakoś nie mam zamiaru inwestować w Pc puki chodzi. A jeżeli już bym chciał pograć w tą "masę" cudownych gier na xoni to jednak z przyzwyczajenia wolałbym zagrać na konsoli niż na Pc. Pc w salonie żona by mnie chyba wyśmiała. Stąd może rozumiem niektórych ludzi. Ale to tak teoretycznie bo po co kupować słabszą konsolę na której nie ma Bloodborn
hahaha, po co mi PC? skora mam to czego chciałemna Xoni. a PCta to ja nawet nie mam, bo jest mi zbędny. wszystko mam na panasie to tyle first sin mnie wzywa.
Cytat: Mateone w Lutego 11, 2016, 22:57:27 pmhahaha, po co mi PC? skora mam to czego chciałemna Xoni. a PCta to ja nawet nie mam, bo jest mi zbędny. wszystko mam na panasie to tyle first sin mnie wzywa.A lepszych gier i nowszych gier na to nie ma niż najgorsze soulsy z 2014?
W tym problem że First Sin mnie wessał, jak bagno.
aha, nikt wam nie zabrania grać na blaszce. ps. nikt nie powiedział, że remaster demona nie wyjdzie na xoni, no i niezapominajmy o wstecznej kompatybilności, takiego rdr wymęcze jak burą suke. pistoleciki pasują tylko do BB, dark souls trzyma sie tradycji, ale już mniejsza o to. Zmieniłem obóz i jestem naprawde zadowolony.
Sony owns the Demon’s Souls IP. What are you going to do with it?We never sell our IPs. Well, I should never say never, but it’s not our business. Our business is to grow our IP and we love Demon’s Souls. From Software is a very important business partner, so we’ll see.
po ch** Damiano, jak mam to wszystko na jednej konsoli..
Cytat: Mateone w Lutego 11, 2016, 22:41:20 pmNie ma gier? klapki wam już zaorały oczy..Klap i lewak, odkrywczy dzisiejszy dzień jest dla mnie. A są gry ? Remaster Gearsów, Remaster Halo, Halo 5, Tomb rider i Forza to trochę mało w porównaniu do konkurencji, chyba, że zapomniałem o jakimś killerze. Zresztą xbox 360 był bardzo dobrą konsolą i było to nawet widać po wynikach sprzedaży, natomiast Xone nawet w usa się chyba za dobrze nie sprzedaje.
Cytat: Soul hunter 16 w Lutego 11, 2016, 22:53:51 pmCytat: Mateone w Lutego 11, 2016, 22:41:20 pmNie ma gier? klapki wam już zaorały oczy..Klap i lewak, odkrywczy dzisiejszy dzień jest dla mnie. A są gry ? Remaster Gearsów, Remaster Halo, Halo 5, Tomb rider i Forza to trochę mało w porównaniu do konkurencji, chyba, że zapomniałem o jakimś killerze. Zresztą xbox 360 był bardzo dobrą konsolą i było to nawet widać po wynikach sprzedaży, natomiast Xone nawet w usa się chyba za dobrze nie sprzedaje.W porównaniu do jakich gier u konkurencji?
Cytat: Krzysiu w Lutego 11, 2016, 22:46:57 pmNajlepsze kaski dostanie PC i PS4. Xonia bedzie miec najgorsze wersje exow i multiplatform piękne podsumowanie. ms chyba już się pogodził ze śmiercią xone.
W porównaniu do gier, po prostu, ilość. I tu i tu exy są bardzo mocne więc decyduje ilość. Odliczając remastery zostaje halo i forza bo tomb rider będzie na ps4. No może jeszcze jest ten sunset i ryse. Z zapowiedziamy też słabo, a teraz jeszcze przenoszenie gier na blachę czyli sam microsoft już nie wierzy w swoją konsolę. Nie mówię, że konsola jest zła, ale jakoś zapowiedzi i ilość gier szału nie robią.
Ależ mnie to bawi, jak jeden z drugim klapem będą kupowali blache dla zajebistych gier, bo nie strzymają.. ach jakie to piękne.
Ja Xonie kiedyś kupie bo do pieca mam wstręt, no ale nieźle MS poleciało z graczami