fałszywymi obrazkami
jurass daje obrazki z x z najmniejszą ilością klatek z testu i największą z ps4 i jest ok.
sylvuś wyłapuje sytuację odwrotną i mamy "fałszywe obrazki".
ja rozumiem, że ps4 rulezz, jest lepsze i w ogóle, ale poniektórym, widzę, równo mózgi pierze, co xbone
Ty się najpierw zastanów coś napiszesz. Bo próbujesz zrobić z ludzi klapów tylko dlatego, że nie tolerują debilizmów wypisywanych przez Sylwana.
Rozpiszę ci to krok po kroku.
To Sylwan zaczął porównywanie "ogólnego działania gry" za pomocą jednego obrazka co jest w ogóle debilizmem.
Na moje zdanie: "Gry na Xboxie chodzą gorzej niż na PS4" Sylwek reaguje ściśle wyszukanym obrazkiem z jednej sceny gdzie PS4 ma mniej klatek niż XboxOne (pomijając przy tym 1080p na PS4 i 900p na Xboxie). I ignoruje kompletnie fakt, że w pozostałych scenach gra na PS4 ogólnie o wiele lepiej chodzi. To samo z Falloutem. A potem pierdoli, że niektórzy mają "klapki" na oczach.
Nie komentowałem obrazka Irasa czy Krzysia, bo poprostu poprawili głupotę, którą sylwek je**ął.
Na co Sylwan jedyne co mógł zrobić to zmienić temat na wygląd ogólny konsoli, bo po prostu on nie ma argumentów na poparcie swojej tezy.
Sorry, ale trzeba być mocnym Xbotem by trzymać tutaj stronę Sylwana
Tak samo wcześniej porównania Sylwka gameplayu z Driveclub do Photomode z Forzy (swoją drogą zabawne, że DC i tak lepiej wyglął
). Sylwek podobne akcje robi wielokrotnie. Stąd nie mam oporów nazywać jego porównania fałszywymi.
I nie kumam po co Sylwan ciągle walczy z faktem, że PS4 jako MOCNIEJSZA konsola, co jest wyraźnie na papierze i w praktyce udowodnione, lepiej sobie radzi z grami. Żaden tu fanatyzm, żadna fikcja, tylko fakty.