No pewnie do tego te zajebiste animacje snejka rodem z psx'a
LOL. Brak detali w cieniach, przekontrastowane, przeostrzone, zla gamma, kolory odbiegajace od wzorca..Mozna by tak jeszcze dlugo wymieniac.
Cytat: Klosz w Kwietnia 11, 2016, 09:48:03 amLOL. Brak detali w cieniach, przekontrastowane, przeostrzone, zla gamma, kolory odbiegajace od wzorca..Mozna by tak jeszcze dlugo wymieniac. Odezwał się znawca gammy co całkowicie pozbawił się koloru na tv
Nie pamiętam pewnie BB w smole się czołgał to coś zostało. Na plus za taki detal Cytat: Braveheart1989 w Kwietnia 11, 2016, 09:34:44 amNo pewnie do tego te zajebiste animacje snejka rodem z psx'a Zdecydowanie lepsza od tej pijanej małpy.
Nie mam nic stonowanego, potrafie nastawic balans bieli w aparacie by pokazac to co pokazuje mi TV.
Cytat: Kyokushinman w Kwietnia 11, 2016, 09:47:49 amNie pamiętam pewnie BB w smole się czołgał to coś zostało. Na plus za taki detal Cytat: Braveheart1989 w Kwietnia 11, 2016, 09:34:44 amNo pewnie do tego te zajebiste animacje snejka rodem z psx'a Zdecydowanie lepsza od tej pijanej małpy.Nie pierd** bo snejk rusza się jak by miał kija w dupie, a animacje Drejka były rzeczywiście wykonywane przez człowieka
Cytat: Klosz w Kwietnia 11, 2016, 10:06:53 amNie mam nic stonowanego, potrafie nastawic balans bieli w aparacie by pokazac to co pokazuje mi TV. Nie musisz bo Ukanio już kiedyś zrobił szot co pokazuje w powiedzmy 99% to co masz na ekranie.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Kyokushinman w Kwietnia 11, 2016, 10:11:02 amCytat: Klosz w Kwietnia 11, 2016, 10:06:53 amNie mam nic stonowanego, potrafie nastawic balans bieli w aparacie by pokazac to co pokazuje mi TV. Nie musisz bo Ukanio już kiedyś zrobił szot co pokazuje w powiedzmy 99% to co masz na ekranie.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Mistrzu, chcesz powiedzieć że wiesz lepiej co widzi Klosz na swoim ekranie?
Cytat: Klosz w Kwietnia 11, 2016, 10:06:53 amNie mam nic stonowanego, potrafie nastawic balans bieli w aparacie by pokazac to co pokazuje mi TV. Nie musisz bo Ukanio już kiedyś zrobił szot co pokazuje w powiedzmy 99% to co masz na ekranie.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Cytat: Braveheart1989 w Kwietnia 11, 2016, 10:08:49 amCytat: Kyokushinman w Kwietnia 11, 2016, 09:47:49 amNie pamiętam pewnie BB w smole się czołgał to coś zostało. Na plus za taki detal Cytat: Braveheart1989 w Kwietnia 11, 2016, 09:34:44 amNo pewnie do tego te zajebiste animacje snejka rodem z psx'a Zdecydowanie lepsza od tej pijanej małpy.Nie pierd** bo snejk rusza się jak by miał kija w dupie, a animacje Drejka były rzeczywiście wykonywane przez człowieka Taa jasne. Masz z MGS 3 bo MGS 5 za mocne na pijaną małpę.
Pozostalo ignorowanie.
Ty debilu bo już inaczej nie można pisać, nie chodzi o przerywnik filmowy, tylko tepa pało o poruszanie się snejka czy wspinanie i to wygląda jakby miał kija w dupie
Popatrz tylko jełopie jak porusza sie snejk, albo schyla, skacze, nie zmieniło sie to jeszcze od czasów PSX, dno które nawet nie ma sensu porównywać. Jesteś totalnym idiotom jeśli tego nie widzisz
W internecie spędziłem około 10000 godzin i większego kretyna od tego klauna z zaćmą powyżej nie stwierdziłem nigdzie
Nie, nie widzę Z gierą spędziłem około 300h i lepszej animacji poruszanie się, sprintu, czołganie, skradania itd nie stwierdziłem w żadnej grze, tym bardziej u tego alkoholika fajtłapy z serii Uncharted11111.CytujPopatrz tylko jełopie jak porusza sie snejk, albo schyla, skacze, nie zmieniło sie to jeszcze od czasów PSX, dno które nawet nie ma sensu porównywać. Jesteś totalnym idiotom jeśli tego nie widziszKultura musi być?
MGS taki zły, że w nowym Uncharted bardzo mocno sie zainspirowali mechaniką rozgrywki z ostatnich przygód Snejka.
Nigdy nie byłem za banowaniem, ale chyba czas najwyższy.
No sorry PS2 dosłownie prawie że identyczna animacja chodzenia, chowanie się, leżenia. Ta gra nawet nie zasługuje na miano nextgen
Cytat: Braveheart1989 w Kwietnia 11, 2016, 11:56:47 amNo sorry PS2 dosłownie prawie że identyczna animacja chodzenia, chowanie się, leżenia. Ta gra nawet nie zasługuje na miano nextgenChlopaki z cisnieciem po uncharted sa smieszni, ale Ty Tomek jednak wygrywasz tymi porownaniami
Cytat: windomearl w Kwietnia 11, 2016, 11:58:12 amCytat: Braveheart1989 w Kwietnia 11, 2016, 11:56:47 amNo sorry PS2 dosłownie prawie że identyczna animacja chodzenia, chowanie się, leżenia. Ta gra nawet nie zasługuje na miano nextgenChlopaki z cisnieciem po uncharted sa smieszni, ale Ty Tomek jednak wygrywasz tymi porownaniami Chcesz dać do zrozumienia że animacje w mgs5 zmieniły się znacząco względem poprzednich części? Przecież ta postać porusza się jak by miała kołek w dupie