Baw się baw, póki możesz) Jak już się pojawi ta nowa PS4, to w nowe gry pograsz co najwyżej na "niskich" detalach, jeśli przyjąć pecetową skalę, a i jeśli będziesz chciał sprzedać konsolę, to pewnie za maks 800zł z grami Ja wolę wycofać się z tego biznesu dopóki jeszcze nie mam zbyt wiele do stracenia, podobnie zrobiłem z Wii U. A nowy sprzęcik, gwarancja, na pewno na propsie bardziej niż czekanie na powolną śmierć, czy to z powodu zlewania słabszego sprzętu przez devsów, czy z przegrzania, bo przecież wyje to to tak też nie bez powodu.
Dobrze napisane, ja też ogram jeszcze Soulsy i to badziewie sprzedaje, może nawet siostra kupi
Ukanio też mi dzisiaj gadał, że przejdzie Uncharted 4 może ze 2 razy i też sprzedaje pseudo konsolę. Po co to trzymać jak za rok to zamiast 1080p i 30 fps będzie 900p i 30 fps a za 2 pewnie 720p i 30 fps natomiast pod koniec generacji 720p i 20 fps
Dobrze, że tego drugiego czyli zielonego złoma nie kupiłem bo też pewnie jeszcze w tym roku wyjdzie ulepszona wersja
Zakup nowej konsoli Nintendo nawet teraz rozważam bo i gierki z poprzednika będą chodzić i konsola będzie mocniejsza od konsol z mocą laptopa.
Exów godnych też może mieć więcej, no bo co mieliśmy teraz przez 2,5 roku od premiery? BB u niebieskich i jakieś 5/10 u zielonych od Złego Joo
Ta generacja to nie porażka a istna wręcz katastrofa
Dzisiaj odpaliłem Girsy 1 z 2006 na nowej Bravi i ta giera nadal kopie wizualnie a ma już prawie 10 lat
A na nowej co zachwyca? Max z 5 gier i kilka pojedynczych w wybranych miejscach albo deszczem itp
Takie multi z Girsów 4 to kupa przy jedynce
Gdzie zarąbisty chociażby bumpmaping? No nie ma, lepiej nasrać paćką